fredag den 6. september 2019

Ugens hiphop-news: SHIAT så stopper hun bare?!

Okay, det er rimelig vildt, men hun har sgu smidt håndklædet i ringen.
Hun har hængt sine hoops op på metalsmykketræet.
Hun har hevet stikken ud af mic'en.
Hun er løbet tør for spyt.
Hendes ass er done.
Det' slut.
Shit.

Udover at lave lidt oldschool wordart med linjefødderne ovenover, så leverer BeefySauce her en breaking news: Nicki Minaj har smidt nyheden om at hun stopper op på Twitter! Hun har simpelthen valgt at indstille karrieren for at dedikere sig til livet med en baby. Altså hun har så vidt vides ikke en kage i ovnen pt, men det gad hun altså godt, så derfor stopper hun.
Hun er sammen med sin gamle ungdomskæreste, som hun er sammen med igen efter han var i spjældet og alt muligt, og de er herrehappy sammen. Som to ladies i en bestemt alder, så siger vi mega relate til, at folk omkring os tager en slapper, fordi de vil have unger. MEN BARE ROLIG Beefysauce har stadig gang i de fede ting, den eneste vom vi har på, er fra snacks og hvis vores nødder virker større, har vi bare fundet noget godt på udsalg. Men rimelig crazy med Nicki, ik'?!

1 kommentar:

  1. Hej venner, jeg hedder Jørgensen Sørensen, jeg er fra Herning Danmark, jeg er her for at sprede de gode nyheder til de nødlidende. Jeg var deprimeret, da min kone forlod mig efter en anden mand, fordi jeg blev bedt om at stoppe med at arbejde, fordi jeg havde kræft, og jeg blev knust . Hun fjernede min eneste datter, så min eneste mulighed var at dø, jeg forsøgte at ringe til hende, men hun ignorerede mig, jeg sendte hende tekstmeddelelser og pludselig svarede hun og bad mig om ikke at ringe eller sms hende mere, så en dag kommer jeg i kontakt med en min ven på facebook og jeg forklarede alting for ham, og han fortalte mig også, at han havde de samme problemer før, og han introducerede mig for en stavebesøg kaldet Drigbinovia, han sendte mig sine personlige e-mail-kontakter doctorigbinovia93@gmail.com Jeg kontaktede ham og han svarede mig hurtigt forklarede jeg mine problemer for ham, og han sagde, at jeg ikke skulle bekymre mig for, at han havde gjort det for så mange mennesker, at jeg er en mand, der aldrig troede på stave, men jeg besluttede at prøve det, han forsikrede mig 24 timer om at lade trylleformularen og helbrede mig også mod kræft og få mig et bedre job, og pludselig sendte han mig medicinen mod min sygdom, jeg tog det bare 2 dage, og jeg var fri, jeg troede aldrig på mine øjne næste dag, nogen bankede på min dør og jeg var ikke forventede nogen den dag pludselig var det min kone, hun bur St i tårer, og jeg kunne ikke bære det, hun bønfaldt mig og bad om min tilgivelse straks. Jeg modtog et opkald fra mit firma, hvor jeg havde arbejdet i årevis, jeg blev forfremmet som manager for GFNorte comapny i Danmarks by. Hjælp mig med at takke Drigbinovia for genoprette alt, hvad jeg har mistet før, så vil jeg rådgive enhver, der har behov for hjælp til at kontakte Drigbinovia, du kan også whatsapp ham på hans personlige nummer +2348144480786 må Gud velsigne dem, der tager tid at læse dette vidnesbyrd held og lykke

    SvarSlet