lørdag den 15. februar 2014

OVERBLIK: Hvem dater rapperne i øjeblikket?

Går du også rundt og tænker over, hvem rapperne egentlig har gang i i øjeblikket? Det har jo lige været Valentines Day, så det er meget rart at vide, hvem man ik' skal gå efter.

Bare rolig, Beefysauce er her til at give jer overblikket. Og indægget her opdateres selvfølgelig løbende!


ENDELIG! Vi har nu fundet ud af, hvem Kendrick Lamars kæreste er. Og det har krævet lidt research-arbejde, for det viser sig, at Kendrick Lamar og hans kæreste gennem de sidste ti år, Whitney Alford har meget lav profil med deres forhold. De mødte hinanden, da de begge gik i high school.
'She’s been here since Day 1' har han fortalt til the Times.
Tidligere mødte de ikke op til noget sammen hånd i hånd, men hun er rigtig tit med ham på tour og omkring ham. På billedet er de dog taget til Grammy sammen!

A$AP Rocky dater en model-lady for øjeblikket, der hedder Chanel Iman. Sammen ser de temmelig dejlige ud.


Så går der rygter om at The Game dater Khloe Kardashian. De to siger godt nok selv, at de bare er venner. The Game har endda sagt, at Khloe er som en søster for ham. Okay. Men er man konstant sammen med sin søster eller hva? (Okay nogen er måske, men stadig!). Ender Kanye og The Game i familie sammen, så har de masser af snakke om. Her er en dejlig sang, som de engang lavede sammen.Så er der Snoop. Han dater stadig sin high-school-kæreste, Shante, som han også har fået børn og er blevet gift med. De var desværre ved at blive skilt for et par år siden, men de skulle eftersigende være back on tha track!

Roskilde-aktuelle Earl Sweatshirt har selvfølgelig også en dame. Hendes navn er Mallory Llewellyn. Han har selvfølgelig også skrevet et nummer om hende. Det handler selvfølgelig om det klassiske kunster-dilemma: Han må lave musik og er travlt optaget af det - det tager alt hans tid, men damen savner han jo os. Hør nummeret, det fedt, selv om dilemmaet er slidt:


På billedet her ses Talib Kweli sammen med sin dame og wifee, DJ Eque. De var været gift siden 2009 og blev gift i Bel Air i Californien.


Her ser vi så Dr. Dre sammen med sin wifee Nicole Threatt. De to har faktisk været gift siden 1996, og de ser sgu bare dejlig happy ud. Og hvis Dre er happy, så er Beefysauce også glade. De har to børn sammen. Dre har faktisk også tre andre børn fra tidligere forhold. Den ene hedder Curtis Young og rapper også. Dres andet barn hed André Young og døde desværre i 2008 - eftersigende efter en overdosis heroin og morphin. (Okay ikke særlig Valentines Day-agtig info).

Og så er der sådan nogle som Rick Ross, Drake, Eminem og Mac Miller, som vi seriøst ik' ved, hvad har gang i.

Hvem mangler ellers på listen?


2 kommentarer:

  1. Rick Ross, Drake, Eminem og Mac Miller.. Odds på at to af dem dater hinanden?

    SvarSlet
  2. Det er sgu ikke noget dumt bud..... Drake kunne godt trænge til.......

    SvarSlet