onsdag den 18. marts 2020

Hiphop-soundtrack og gode råd til at komme gennem 'Me myself & I'-perioden


Der er Corona-lockdown - og her på Beefysauce lægger vi ikke skjul på, at det giver lidt bekymringer over verdens generelle tilstand. Vi er dog kommet frem til, at det handler om at blive hjemme, forsøge ikke at snacke for meget - håbe på at det blir sommer igen - og så hygge sig med de ting, som man ikke får tid til til hverdag! (fx skrive indlæg på Beefysauce.dk).

Beefysauce er jo et serviceorgan og din ven gennem livet, og da tiden med sig selv kan blive lidt.... Lad os sige det som det er - super weird, så tænkte vi, at det seføli er på sin plads med en hiphop-playliste og et par gode råd til denne tid, som kan hjælpe jer gennem de lonely days i lockdown!

Første nummer er sefølz "My myself and I" med Dela Soul, for som de sir i sangen: I just need to be alone, I just need to be at home"....Selv om dagene i lockout måske kan være både langsomme og ensomme, så er vores råd her fra Beefysauce, at det kan være de små ting, der gør dagen god!

 Fx som i går, da Beefy stødte på Sauce i et lyskryds på grænsen mellem FRB og NBRO, og vi fulgtes ad med en meters mellemrum og fandt en fodbold på en skole og Beefy slog sin jonglerings-rekord... Det var sgu en meget god dag.

Eller som Ice Cube sang: Today I didn't even have to use my AK - today was a good day"


Og i tråd med ovenstående kan vi også bare sige - du skaber verden. Eller som Nas sir' "The world is yours". Så det gælder om at hygge sig hjemme og og have det lir' med sig selv og vennerne på facetime og samtidig være med til at få det her til at gå over hurtigst muligt!


Hvis timerne alene bliver alt for underlige - du begynder at tale endnu mere med dig selv og kan ikke finde ud af, hvor mange wraps og ansjoser, du faktisk har spist den dag.... Så kan vi fortælle, at Geto Boys har haft det på næsten samme måde - måske det her nummer kan få dig til at føle at du ik' er alene!Et andet råd er at fyre op for party hiphoppen og hoppe på facetime med vennerne og så måske bare blande vore all time yndlingshiphopdranz Gin'n' juice. Vi har ikke set tegn på at de to ting er begyndt at blive hamstret endnu. Og som Snoop skriver; "Everything is fine when you listen to the D.O.GG"


Well, well, well... One day you here - and the next day your gone! Lockdownen og covid19-situationen kan måske føles lang, men tænk på hvor mange uger i vores liv vi alligwel har glemt? Lige pludselig så vil lockouten også være gone... Så det der kan fylde meget nu, det kan være slut lige pludselig.. det... håber vi i hvert fald..Ja - vi håber at lockouten slutter en dag. Men vi ved det jo faktisk ik. Hvis den følelse føles frustrerende, så bare husk på, at sårn er det jo i mange af livets øjeblikket, hvor man ik ved hvor tingene ender.... Det var nok lidt sårn Kanye havde det, da han havde smadret sin kæbe i et biluheld og ikke troede, at han kom til at rappe igen. Det gjorde han - og heldigvis skrev han en sang om det!
Men det er bare med at få det bedste ud af lockdownen og denne periode - og med at bruge al den skønne tid til at blive sin egen bedste ven... Vi ku ik' ha sagt det mere præcist end G Unit synger "I wanna get to know ya..." -

Bare ud og flirt med dig selv i det spejl kh fra både beefy og sauce.

1 kommentar: