søndag den 10. april 2016

Mysteriet er løst: Alt om Nellys plaster af og hvorfor det røg afAlle kan jo huske Nelly. Og mange kan nok også huske Dilemma-videoen med hende den kedelige Kelly Rowland fra Destiny's child der prøver at smse til Nelly i et excel-ark, ik?Men kan alle også huske, hvorfor Nelly stoppede med at gå med plaster på den ene kind?

Beefysauce er altid til tjeneste og nu skal vi selvfølgelig lige opklare den sag for jer!

Der er gået rygter om, at plasteret på Nellys kind skyldtes en gammel basket ball-skade. Det var det måske til at starte med. Men Nelly blev ved med at gå med det plaster rimelig længe!

Nelly var også rimlig træt af det - historien om plasteret blev nemlig bare ved med at vokse:

 - I had to take it off because it was becoming more of a story than I really wanted it to. It was becoming bigger than me. Everybody's asking about the Band-Aid and I'm like, 'It's just a fricking Band-Aid. I tell you what, I'll just take it off.

Nelly gik med plasteret så længe for at ære sin ven og samarbejdspartner City Spud, som blev fængslet for væbnet røveri i begyndelsen af nellys karriere.

Og da City Spud blev løsladt fra fængslet efter ni år - ja så tog Nelly det sgu af igen. Og det ka' vi da egentlig godt forstå, for det ser da på den ene side også lidt dumt ud. Men på den anden side, så er det jo bare det, vi husker ham for.Hvis du så er en af dem, der tænker over, hvad Nelly så laver den dag i dag, jamen så kan vi da lige fortælle, at han stadig prøver at give kunstigt åndedræt til sin karriere.

Han giver koncert ikke bare en, men to gange.... Det går ned i Kolding d. 27. maj og d. 28. maj på Vega i København.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar