PROPS-LISTE

BeefySauce er all about the LOVE. Derfor smider vi herinde kærlighed rundt til alle dem der hjælper os med at sprede det glade budskab. TAK GODE VEN!

Tak til Tha Big Beefy Beef for altid at være street og mega nitty gritty. Yo til Head Oh P for at lave de stickers i pendulfart, og formidle kontakt til grafittimiljøet + den Old School Næver scene. Heyhaaaay til JD for husly til Sauce på studieturen og for at være FLY AS HELL.

Big props up in tha ass to the sweet Sauce, som altid er sød mod sine venner og låner dem penge og gode råd!

 Big Ups til alle vores faste læsere -I ER 4 DOPE! Peace out til Gottalick aka Big Pooh aka Dj Gotta Pooh, Curly Lou, McEarl, Mc Ruthie, Mc/Dj Jazzy, North Coreah aka Mc History, McMac, Hende dér den røde, Mc Trut and de andre hoes for at være støtter og mega fly når vi' på bajer'n.

Tak til Fensmark for at være så fucking undergrund og forme lækre damer og ulovlige øludsalg -dat's true hiphop right thurrrrr, Whut UP til Sus og POpo og Schtella for at holde gade-skruen i vandet, Peace out til Næver -det er evige skud vi sender din vej Sydsjælland

Derudover får MC Anton selvfølgelig også fede props med på vejen for 100 % loyalitet og ikke mindst kæmpe evig interesse.