lørdag den 31. august 2019

Sommer-recap i hiphoppens navn fra Sauce

Så er det sidste sommerdag ya'll og det betyder svøls nostalgi efter de kolde bajere, de lange dage og det fede funk, der har pumpet i vores blod de sidste tre måneder.
Dj Sauce er tilbage på støtten, så sommeren har været ekstra vilderen og hun har bestemt levet op til Fensmarkdrengene fra DobbeltMs mantra: 50% fest og 50% chill.  så vi har masser at berette.
Men lad os gøre som et Slick Rick nummer og tage det fra starten:

Sommeren starter altid ægte i Beefysauce den 2. juni, for der har Sauce føller, så det er klart, at det er lir vejr. Dagen, eller rettere natten blev ringet ind med en sand Næver klassiker: Billard og dart flankeret af bajere et brunt sted med Beefy og vores hjemmetøs MaiGurl. I forbindelse med dagen kom Bøffen igennem med nogle helt nye muleposedesigns, så vi rigtigt kunne blive sommerklar.
Til udsalget stockede Sauce up på den - i vores øjne - ultimative hiphopsko, nemlig Puma Suede med den originale sål. Et tips til vores homettes (og homies med mini fusser): Magasins børneafdeling kører suedes op til størrelse 39 1/3. Når de er max på udsalg, kan du endda finde dem til skaldede 120 bobs for et sæt! Derfor scorede Sauce sig tre par:
En af Dj Sauces 500 brødre har fået et barn, så der er kommet nyt hiphopblod direkte fra livmoderen af en flygirl og ud til verden. Han er voldercute, holder det ægte, og derfor har Sauce selvfølgelig været voldkrea og broderet denne sag til ham. (I ringer bare, hvis I vil bestille en til en anden mini-homie!)
Koncertmæssigt, så var vi som bekendt også på Rosseren igen i år, men det har vi jo allerede skrevet om. Det kan I bare søge på, så kommer al Roskilde stuff frem.
Til Bas Under Buen spillede Natkat og de spillede sgu det nummer, som vores anmeldelse efterlyste på Roskilde og JADAK for det! J Dilla, vores fætter og en masse Næver peeps var med, så det var bare dope.

Men sommerens sande gamechanger var Sovsens tur til Japans Hawaii, Okinawa, hvor der blev tyllet øens lokale bajer Orion, spist gakket mad og ikke mindst dyrket ægte karate som den dedikerede shaolin munk Sauce jo er. Hvis I tror det er løgn, så tjek selv her
Japan har den vildeste 80er funk, som Sauce efterhånden er godt ekspert i. Der kommer self et indlæg om det inden længe, for den ø var sjøst hiphop på den ægte måde!

Har I haft en lir sommer? Vi håber det, og dem af jer, vi har mødt i løbet af sommeren så i hvert fald skønne og hippedihoppedi ud <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar