torsdag den 4. juli 2019

Dag 1 på Roskilde: Tears for fears, nye flaskesamler-venner og good vibes


Så kom Beefysauce-pigerne endelig på Rosseren. Og tak for velkomsten til det danske sommervejr, som bød os velkommen med kold blæst og i dag med regnvejr. Men i ved jo derude, at det ikke er nok til at ryste Beefysauce, for vi er jo jeres udsendte!

Vi havde en dejlig dag i går, hvor vi så Tears For Fears, hvilken jo var så nice. Havde de spillet igen i dag, så havde vi sgu nok mødt op igen. Også hvis de spillede dagen efter - BeefySauce går all in, når der er noget vi digger, det ved I jo!
Vi flashede self vores BeefySauce-net i årets sommerfarver, for selvom koncerten ikke bragte hiphop til os, kan vi stadig godt bringe hiphoppen til koncerten.


Derudover så er vi kommet rigtig godt på plads nede i lejren. Vi har fået stickerværkstedet op at køre, vi har været live, og vi har nogle søde naboer, som dælme er nogle af de hardest working peeps, for de er nemlig pantsamlere fra Nigeria. Vi skal nok holde jer opdateret omkring, hvordan pantsituation går ned.

Vi har smidt en anmeldelse op af Cardi B, tjek den ud HER, hvis du er nysgerrig

Vi så Skepta, men GOD DONUT der var proppet. Her er et billede af, hvad Dj Sauce kunne se:
Der var mange kids, men det skal da bare suge al det grime til sig, som de kan, det under vi dem gerne. Han gav den op, leverede fed vokal og god mikrofonlyd. Det hele gik amok, da han smed "Shutdown" på, og vi var heeeeelt med. Der var masser af mosh pits, men det er Beefysauce altså ikke så nede med til hiphopkoncerter, for vores motto er:

Vi macker, ik' attacker


Bonus: Hvis du er på smøg-vognen, kan du printe billedet over ud og lime direkte på din pakke. Så tror din mor eller far bare, at du repper Beefysauce, selvom du faktisk smoker den - kom ik' her og sig, at vi ik' gør noget for ungdommen! Du printer den self også bare, hvis du vil være sej uden røg <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar