tirsdag den 2. juli 2019

Anmeldelse: NATKAT på Rosseren


Så kom den der tirsdag, hvor det gik ned med Beefysauce for alvor. Vi har drysset lidt rundt på må og få indtil nu, for nogen har jo et job at at pas', ing'. Men vi kom og så NATKAT på Countdown-scenen, og vi var, som vores brødre (nogle by blod, nogle by affiliation) totalt oppe at køre!!

Hvis der er noget, vi digger, så er det hiphop med liveelementer, og NATKAT smed en trompetist på samt live scratch -hvilket paradoksalt nok er noget nær hiphoppens enhjørning efterhånden! Og cuttet up blev der fra Dj Sumpen, hvilket vi bare var happy over. Frej Le Funk spyttede så man kunne høre og forstå hver en stavelse, hvilket var cred til lydmand, men endnu mere til ham. Ja dak til NO MUNMBLE UP IN HERRERRERERERR.

Som de ægte Næver-kvinder vi er, blev vi da heller ikke sad, da Frej Le Funk smed trøjen og hoppede i et mexikansk flag.

(Sorray for de wack billeder, men DJ Sauce var fotograf, og hun er som bekendt røvlille, så man får, hvad man får...)

Settet var dope, der blev skrællet hits af NATKAT-løget, selvom vi nu savnede "Gør for penge", men på den anden side, så har vi også i bedste eb.dk-stil skam lyttet det nummer hen over præ-sommeren, så det var all good.

Der var syg crowd control og vi blev sendt tilbage til de go'e gamle dage, med publikumsinteraktion, scratch section, pose-præsentation og good vibes, hvor der blev opfordret til at holde om brødre og søstre - altså ÆGTE HIPHOP LOOOOOVE!

Vi giver den koncert 5 og en halv joints og et halv skod. Skoddet er bare fordi, de ikke spillede "Gør for penge", selvom vi er sikre på, at det ville være det ekstranummer de ikke nåede, fordi de bare havde det lir på scenen.

Ps. Synes du, vores skala er forvirrende? Man kan få op til 6 joints. Joints er fede at få! Men selvom alt er lir, så er det muligt at give skod, for de ting som man synes, måske var skod. Det betyder ikke, at noget er bæ, men det er sgu real lige at lægge ting ned, som de var.1 kommentar: