torsdag den 13. juni 2019

Trepac på vej med nyt album: Sommeren står på Berlin og BBQ's i haven

Billedresultat for trepac

Du kender måske Trepac fra MC'natet og Binær (sammen med Mund de Carlo) og fra det danske hiphop-undergrundsmiljø, hvor han er max flittig til at spytte nye rim og lave nye tracks.

Han er på vej med et nyt album sammen med Binær, som udkommer til november og er efterfølgeren til albummet 'Umage' fra 2016.

Vi har spurgt Trepac, hvad han egentlig skal bruge sommeren på!

Hvor skal du hænge ud/ryge din joint/drikke din bajer?

En del af tiden skal bruges i studiet, hvor vi lægger sidste hånd på det kommende Binær-album, der udkommer 1. november. Derudover skal jeg på bilferie med familien i Sydtyskland og Berlin i et par uger. Jeg har lige købt en ny bil til turen, da min elskede 207’er  er stået af og har taget turen mod de evige skrotmarker. RIP


Hvem skal du hænge ud med?


Jeg kommer til at se en del til Mund De Carlo og Xeren i forbindelse med færdiggørelsen af Binær-albummet.

Ellers håber jeg på at kunne finde et par anledninger til også at se mine øvrige venner. Sidste sommer tændte jeg op i gasgrillen og holdt et par BBQ’s i haven, og det satser jeg på at gøre igen. I og med at det nu er nævnt i dette interview, kan mine homies jo holde mig op på det. Derudover kommer jeg naturligvis til at hænge rigtig meget ud med de to vigtigste personer i mit liv, nemlig min kæreste og min datter.

Hvilke koncerter skal du høre?


Jeg skal ikke på nogle festivaller i år, og de fleste københavnske spillesteders sommerprogram ser lidt sølle ud på hiphop-fronten, så det bliver nok ikke til det store. Til gengæld skal jeg spille min første solokoncert i Århus i rigtig lang tid, når jeg gæster Århus Festuge i sensommeren.

Hvad er dit soundtrack til sommeren i år?


Lige nu hører jeg meget det nye Loyle Carner album, og det kommer nok til at forfølge mig henover sommeren også, da det har en lækker sommervibe over sig. Ellers hører jeg rigtig meget benhård gangsterrap – især Buffalo-crewet Griselda med Conway, Benny the Butcher, Flee Lord osv.

Hvis man vil holde sig opdateret på, hvad jeg render og lytter til, har jeg en artist-playliste med titlen ’Pacs Picks’ på Spotify med 20 af de numre, jeg pumper mest i min bil og mine headphones. Den sørger jeg for at opdatere jævnligt. Find den her og giv den et follow:


 Hvad er dit bedste hiphop-sommerminde?


Vanguard Festival. Jeg er virkelig ked af, at den stoppede efter få år. Jeg synes, at der var en helt unik stemning i Søndermarken, og så var det generelt bare lækkert med en festival, der udelukkende havde fokus på hiphop. Selvom ikke alle bookinger ramte plet i forhold til min smag, har jeg virkelig mange gode oplevelser og koncertminder fra den festival, og jeg krydser både fingre og tæer for, at den vender stærkt tilbage engang i fremtiden.
Hvad glæder du dig ellers til denne sommer?


Jeg glæder mig til at holde ferie. Sidste år havde jeg for meget arbejde og for mange projekter med ind i min sommerferie, hvilket gjorde, at jeg aldrig helt fik koblet fra. Det er ambitionen, at jeg skal trække stikket helt og aldeles sammen med familien denne sommer. Så må vi se, om det lykkes. Jeg kan nok ikke helt lade være med at skrive lidt rim i ny og næ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar