tirsdag den 12. april 2016

Beefysauce = modepolitiet fra 8. klasse

Nu handler hiphop jo også om, hvem ens crew er, og hvordan man ligesom repræsenterer sin pose. Der er massere af store hiphopdudes, som render rundt med deres chicks, og lader dem shine, men altså... Er det egentlig real hiphop sådan som de ser ud?Beefysauce smider her en klunsanalyse af et af ugens store snakke-om-tøj-ting:

Jay-Z har for længst fået dyppet sit vaffelrør i det sjokoladespringvand der hedder Beyoncé. Og selvom hun har lavet et helt album, der handler om, hvor fedt det er stadig at bolle, når man har fået en unge, så vil hun åbenbart virkelig gerne vise, at hun altså ikke bare har det i munden, men også in da butt.

Sådan her så hun ud til en fancy fest forleden:

Altså hun har Dj Sauce på nogle punkter et lidt svært forhold til Beyoncé (og I kan lige vove på at kalde hende Queen B - det er altså Lil Kim der hed det først!), men man skal altid give den op for nogen, når de er fly. Og damen har bestemt været helt oppe og flyve på hiphopskalaen mange gange, meeeeeen det her, det er sgu for fjollet.

Hvis det endelig skal være nøgent, så vil vi egentlig helst bare se et par bare nødder, for det er altid hammerlækkert.

Men det her ligner bare lidt sådan en festtop, som BeefySauce rokkede i 8. klasse til klubfesterne, som var købt i sådan en tvivlsom børnetøjsbutik, der solgte slik, g-strenge og ho-tøj til størrelse 10 år+ (ja, det var sgu bare Flame nede ved musikskolen i Næstved, der var sådan en butik) og som dryssede sine similisten af for hvert skridt man tog. Og dengang var vi altså ikke særlig hiphop.
Men bevares, damen har en bangin body, men helt ærligt: Det er kun J.lo der kan bære sådan noget her, og det kan hun kun, fordi at hun tror, at hvert år er år 2002....
Herunder får I lige en collage med J.los kluns, så I kan se, hvor vi blev inspireret til vores klubfesttøj, og hvor Beyoncés stylist er blevet inspireret også.
Homies, her er J.Lo the queen of (8-9.)class:Så summasumarum: J.lo varmer altid vores prollede hjerte, men Beyoncé skal ikke se sådan ud. Beyoncé der er ikke plads til os alle sammen i Flame-butikken nede ved musikskolen...

2 kommentarer:

  1. AMEN! Hold nu op jeg synes, jeg har ventet længe på, at nogen som modepolitiet fra 8. klasse kom efter Beyoncé for den der omgang.

    SvarSlet
  2. Yo Bodil.
    Jamen vi kunne også bare mærke en højere magt (måske var det Biggie Smalls oppe i hiphophimlen) der trak i os. Fedt at du er enig /Dj Sauce

    SvarSlet