torsdag den 9. maj 2019

9 super-fede ting du ska vide om Travis Scott


Travis Scott spiller jo på årets Roskilde Festival, og du skal jo ikke være den eneste, der står med dine homies midt i crowd og ikke er klar over, hvad I skal til at opleve. Så her får du lige ti fede facts om Travis Scott, som er et af hovednavnene på Roskilde i år. 

  1.  Lad os starte med at få de helt tørre facts på plads. Travis Scott's rigtige navn er Jacques Webster - og helt ærligt, det kunne han da sagtens ha brugt som hiphop-navn. Og eftersigende skulle han ikke have nogle franske forbindelser.
  2. Travis Scotts talent indenfor musikken kommer ik' fra fremmede. Hans far er trommeslager og kan spille klaver. Og hans bessefar var jazz-komponist. Han er i øvrigt født i Houston, Texas, hvor hans familie stadig bor.
  3. Travis Scott er kæreste og har en lille cute baby sammen med Kylie Jenner, babyen hedder i øvrigt Stormi Webster og er en pige. De begyndte at date i april 2017 - ti måneder efter kom Stormi til verden.

  4. Det betyder også, at hans svoger jo er Kanye West. For Kanye er jo sammen med Kim Kardashian, der er Kylie Jenners søster. Og Travis er desuden også signet på Kanyes pladeselskab 'Good Music'.
  5. På det nyeste album ASTROWORLD har han arbejdet sammen med alle mulige, som fx Frank Ocean, The Weeknd, Tame Impala(produktion) og Drake, som er med på dette fede nummer, der helt sikkert bliver spillet på Roskilde:


  6. Travis Scott og Beefy er lige høje - 177 cm. (kommer an på hvor meget Beefy retter sig op, men det er en anden historie).
  7. Kylie Jenner også lige holdt en bad ass fødselsdag for Travis, der blandt andet indebar en Lamborghini, en kage formet som en Nike-sko og en masse lækker mad.
  8. Men før Kylie og Travis fandt sammen, så har han faktisk datet vores yndlings-Rihanna. De startede med at date i 2015 og et år efter fortalte Travis, at han sys, hun var mega inspirerende. Og ja, det er vi mos def enige.
  9. James Blake og Travis Scott har lavet et mega fedt nummer sammen, som hedder Mile High, der er på James Blakes nye album. Den del, hvor Travis rapper skulle eftersigende være taget i first take. Hør lige nummeret, for det er mega nice og videoen ret sej. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar