onsdag den 19. december 2018

Undskyld udgav Ice Cube li' et nyt album? JA!
Der er blevet efterspurgt flere hiphop-news her på bloggen!!

 Og hva I vil ha', det kommer vi seføli til at gi jer (gælder generelt i mange af livets andre forhold som ik direkte relaterer sig til beefysaucebloggen - ring så finder vi ud af det, ok?).

Nå, men her den anden dag så udgav vores kære ven Ice Cube sgu en ny ny skive! Og som de to servicemindede personer vi er, så tipper vi jer seføli om det!

Albummet har været længe ventet - ja det er sgu faktisk otte år siden, at Ice Cube udgav sit sidste album "I Am The West", som Head Oh Pee og Beefy havde ok optur over tilbage i de glade Blodensedage på journaliststudiet.

Albummet starter jo seføli ud med en intro med navnet "Super OG" og så går Ice Cube på altid aggressiv vis, som var det lønforhandlinger eller bare en skudveksling(To alvorlige ting, der ikke skal mikses) i gang med at forklare, at han stadig er en af de sejeste i gamet, ja faktisk sejere end Rick Ross og præsidenten også! Og ja selv Shakespeare er han sejere end.

Og ja, vi er da i hvert fald enige i at han er sejere end Trump - både shakespeare og Rick Ross har vi altså rimelig svage punkter for så (Opdatering på Rick Ross' træningsprogram kommer i et senere indlæg).

Bonusinfo er, at legendariske DJ Pooh har været med på producersiden.

På nummeret her 'God Cop, Bad Cop' beviser Ice Cube, at han stadig kan lave noget nogle dejlige ørerhængere med dejlige beats, samtidig med, at han jo bare er en rapper, der altid stiller sig kritisk overfor samfundsudviklingen og særligt over for raceforskellene(hvilket titlen på pladen ligesom også understreger - og vi gir ham ret - alt er korrupt!).

Det nummer kan du høre lige her:

Og så får olieindustrien, Trump, klimaforandringerne og alt muligt andet også en tur. Og det ka vi sgu godt ku li' ham for.

Vi lover jer - her er altså en mand, som er præcis lisså vred, som han plejer! Så på den måde, så føles det jo meget skønt.

Budskabet synes at være, at selv om Ice Cube muligvis har et par grå hår her og der - og ja, hvem har ik det - så er han i den grad stadig med i gamet.

Men for os, der så Ice Cube på Roskilde Festival på to somre siden, så var der ingen tvivl om, at han i den grad stadig er med i gamet! kærlig hilsen sauce, beefy og mc fou'shoue
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar