fredag den 6. juli 2018

Fredag på Rosseren: Hva' går ned?Så blev det fredag ya'll og det betyder lækre ting: Vi skal have spaghetti50, en drink i en ananas ('cuz we classy like dat) og hele Beefysauce + hangarounds samles atter igen til good times.

I dag går der en masse ned:

New Gen spiller kl 14.00 på Apollo, og det bliver rimelig hiphopalicious. Det bliver li'som en showcase koncert med hvad og hvem der har ild i gryden i UK rap. Der kommer nogle forskellige cool cats, det bliver fedt at se (især, hvis man diggede Stormzy i går)

Stefflon Don spiller kl. 20.00 på Apollo og ladies; hide ya kids, hide ya wife, for hun er en bangin' lækker dame, der kan winde, så du skammer dig. Hun har lavet et par fede tracks, og vores favorit er "Senseless" som er det nyeste track og "Hurtin' me"

Benal spiller kl. 16.00 på Arena, og mon ikke, der kommer til at blive proppet. Koncerter hvor musikken ligger i grænselandet mellem pop, r'n'b og rap plejer at være velbesøgte, så pas lige på jer selv derude, hvis I skal derhen!


Billedresultat for joey badass

Joey Bada$$ spiller kl. 21.45 på Apollo og det skal nok blive deff. Hans album "1999" var som en tidsmaskine tilbage til de dage, hvor hiphop var real(ly good) og det diggede vi. Han har lavet mere siden da, men det har vi glemt at høre, så mon ikke vi lige stikker vores ass forbi, når han spiller..

Billedresultat for massive attack

Massive Attack spiller kl. 01.00 på Orange og vi kommer. Det bliver så vildt, husk, man kan ikke stave til triphop uden iphop, og det er jo næsten hiphop! Genren, som ikke kan forklare, kommer fra Bristol i England og blander dope ass beats med blipblop og sang. Vi elsker det, og hvis de spiller "Teardrop" med den originale sanger, så græder Sauce af lykke (For Elizabeth Fraser er jumbo yndlingssanger)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar