torsdag den 5. juli 2018

Torsdag på Rosseren: Hva' går ned?Okay Homies og homettes, I ved godt, hvad klokken har slået i dag: Det er sgu da torsdag, og det betyder STORMZYYYYYYYY!

Vi har glædet os som to curly fries i jeres straight fries til dagen, hvor vi kan synge med på "Cigarettes and cush", som jo er den britiske udgave (onde tunger vil jo nærmest kalde det et cover!) af Johnsons bollehymne #1 "Ryge og knep". I kan jo bedømme selv, men vi står i hvert fald i pitten klar med fitten.

Udover Stormzy kommer Bruno Mars (som Beefys mama jo insisterer på hedder "Bruno Lars") også. I kan sige, hvad I vil, men det er sgu da super hiphop at gå i skjorter med kun den øverste knap knappet, store bukser og have en pissegod fade! Derudover fyrer han den af med noget new jack swing, som unægteligt er fætter til hiphop. Cardi B er jo med max rogn, så hun kommer ikke, men det er okay, så er der mere Bruno til Bøffen og sovsen. Ps. vi ka' ik' li' find' et billede med det der med skjorten, men vi har altså set det engang på MTV.

Der er selvfølgelig også Blackstar, men altså, dem har vi skrevet om før, og det er jo solidt, så se det selv homie!

Som en lille surprise for jer (måske), skal vi totes til When Saints Go Machine, for det var faktisk til een af deres spæde koncerter tankerne omkring BeefySauce blev født - og vi ved jo alle sammen hvilken sund, skøn og cool baby, det blev.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar