torsdag den 5. juli 2018

Its Bruno day-ey-yay! 


I dag er det tid til noget af det, som særligt den bløde del af beefysauce(dvs både beefy og sauce) har glædet sig til, nemlig Bruno mars!
Altså vi elsker ham jo, han laver bare nogle sange som man gider danse til og der er ingen tvivl om, st vi skal ha en ananas pina colada drink med os til koncerten!
Bruno Mars vandt jo i øvrigt en Grammy i starten af året for albumet 24K magic for at være sidste års allerbedste album. Og selvom en Grammy komité seføli ka tage fejl og vi seføli ik altid er enige her på bloggen, så er vi enige denne gang!
Der er ingen grund til at kimse af Bruno! Han er faktisk kendt for bygge sine numre op lissom mange hiphop numre, hvor der er et statisk loop gennem nummeret.
Bruno selv er også hiphop fan! Det viste han i februar, da han tweetede, at NFL havde en unik mulighed for at vælge de sejeste hiphop-Atlanta-Acts til at spille til næste super Bowl, som netop sku spilles i Atlanta.
Bruno skrev, at det ku da fx være outkast(ik’ Outlandish som autocorrect foreslog), T. I. Gucci, Lil Jon, jeezy eller jermaine Dupri, der lagde vejen forbi.
Og så han åbenbart os med på det her dejlige nummer Young Wild and free
Vi ses til Bruno i aften! Og husk:

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar