onsdag den 4. juli 2018

Onsdag på Rosseren: Hva' går ned?

I dag, første musikdag på Roskilde festival er ikke den store hiphopdag, men ved I hvad? Vi lytter også til andet! Kald os bare multifrugtsmagen i Caprisonne, for vi er lidt af hvert, når det kommer til de sprøder toner sat i system - svøls banker vores hjerte for hiphop mest, bare rolig! Nedenunder kan I se det umiddelbare bud på dagens program for os:


Okay, grafikerdelen af Sauces uddannelse lader til at være til at lukke op og skide i, så vi fortæller jer lige, hvad Dj Grødhoved har prøvet at vise:

Billedresultat for nathan fake

Klokken 21:00 på Apollo Spiller Nathan Fake som er en slags improviseret techno. Hele det sidste album er indspillet i een livesession, og det store hit er nok "Sunder" eller kan I høre "Outhouse", som er for vildt. Vi digger totes også at det hedder udhus, 'cuz it's like a toilet.

Relateret billede

Klokken 22:30 på Orange spiller Eminem som er et koryfæ inden for moderne hiphop. Som den første bredt accepterede white boy i hiphop bragede han frem med et ubenægteligt bangin' flow, rå tekster og beats fra Dr. Dre

Billedresultat for charlotte gainsbourg

Klokken 00:00 på Avalon spiller Charlotte Gainsbourg som er en ægte chanteuse. Sauce har boet i Frankrig, så hun er en sucker for det, og Beefy har været en indiequeen i sit tidligere liv. Du kan nok ikke hoppe så meget til det, men du kan både snave og græde. Det er også hiphop at være et følsomt menneske, husk det!

Billedresultat for nine inch nails

Klokken 00:30 på Arena spiller Nine Inch Nails som bare er for vilde. Det bliver sygt beskidt, og det kommer til at larme mega meget. Gotta have some spade på Rosseren.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar