mandag den 28. maj 2018

Roskilde festival: Hva' ska' man se? Kali Uchis!


Vi lægger ud med snapshot af, hvordan det normalos ser ud, når Beefysauce er på dyreskuen og gøre alle LIDT mere hiphop:Billedresultat for roskilde festival beefysauce

Selvom Rosseren er udsolgt, er der jo stadig masser af peeps, der har skaffet billetter (hey homie, hook us up!), og de skal da vide, hvad de ikke skal gå glip af - ligesom alle ikke attending skal vide, hvad DE går glip af (Man kan jo altid lave en bangin' playliste og blaste den derhjemme med lidt tislugt.. så er det jo næsten festivalstilo)

Sådan lige umiddelbart er rap/hiphop/urban kunstnerne - Dem hvor Ω står, er fordi vi godt vil se dem, og håber, at de er oMEGA lir:
Anderson.paak Ω 
Black star Ω

Joey bada$$ Ω

Khalid

Eminem Ω
Mike skinner Ω

Pablo moses

Partynextdoor

Stormzy Ω

Vince Staples Ω

Benal

6lack

Dj Rashida

Equiknoxx feat. Shanique Marie

Kali Uchis Ω

Operap

Smerz Ω

Emil Kruse

Loke Deph Ω

Sigma Ω
Relateret billede

I dag vil vi gerne anbefale jer en funky lady, som hedder Kali Uchis. Irl hedder hun Karly-Marina Loaiza, og er amerikansk-columbiansk, og generelt bare for vild! Hun har nogle fede venner - tjek bare nummeret "After the storm" med Tyler, the Creator og selveste Bootsy Collins, og så synger hun fedt, skriver fedt og gør det generelt bare virkelig godt!
Hun har også nogle indievibes, som især Beefy tripper for hårdt over.
Hvis det her nummer ikke bliver dit summerbluntjam, så er du en sjoller!:

Vi får totes G-funk vibes af nummeret, og er sikre på, at Nate Dogg fyrer en fed featuring af fra himlen til "After the storm".

Af andre lir venner hun har, er der en anden Roskildedude, nemlig Vince Staples! Nummeret med ham er godt nok fra 2016, men også fedt:


Og ved I hvad? De spiller sgu begge om lørdagen på Los Ros - Kali kl. 15:00 på Apollo og Vince kl. 21:30 på samme scene. Det lugter lidt af double trouble...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar