søndag den 20. maj 2018

Poopity scoop - altså pøls'skovl?!


Kanye har det vist ret... spændende for tiden. Han udtalte en masse støttende ting om Donald Trump og sagde, at slaveri -når det havde foregået i 400 år- måtte være et valg fra slavernes side.. så deeet...Efter at have jokket i historiespinaten, daffede Kanye til sit musikrefugium, for at få ro til at lave mere ny musik til hans nye album. Hans refugium ligger i Wyoming, der ikke ligefrem er kendt for sin hiphopscene - siger navne som Mc Virtuz, Y-O, No Goodaz og Sickamore Treezy dig noget? Nej vel?
Men Kanye arbejder røven ud af hans Phat Farms, og der er forleden kommet to nye numre ud, og
som Sauce lillebror sagde, efter de to nyeste numre var droppet: "Det er rimelig Pablo-Kanye. Og selvom det måske ikke er den fedeste "old kanye", så findes der sgu mange mere shitty Kanye'er". Og mega relate til det *host* late registation *host* Watch the Throne *host*.

Nummeret "Lift Yourself" har fanget manges opmærksomhed, fordi det er et slagtilfælde caught on tape with a beat to it. Det hele ligger ikke lige på Youtube, men I kan finde det i sin fulde længde på Sportify. Det vigtigste er dog de sidste 40 sekunder, der virkelig står ud. Kanye rapper på samme måde, som det lyder, når Beefys mor prøver at være hiphop-agtig:


Det internettet og Beefysauce lægger meget mærke til, er, at der bliver rappet "poopity scoop", som altså rimelig meget betyder pøls'skolv, altså sådan en du samler lort fra hunde op med. Her i Beefysauce ved vi godt, at man nogle gange bare siger nogle crazy ting i en rapsang - tag bare vores eget hit cafelattefyr, som indeholder linjerne:

"Jeg drikker min kaf' sort/
men mælken ka' jeg godt skaf'/
baby bar' malk min pat i din kaf'"

Men sjøst Yeesus, Annie are u okay?

1 kommentar:

  1. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

    SvarSlet