tirsdag den 5. december 2017

Hiphop julekalender: 5. december: #metoo og hiphop

                                           https://peopledotcom.files.wordpress.com/2015/12/snoop.jpg?w=500
Så blev det femte december, så skal du kun sove 19 gange før, du får noget, du ikke har brug for/ noget din søster på dagpenge har lavet (*host host pas på Dj Sauces brødre) eller noget mega fedt fra din hiphop-homie.

Indtil Dr. Jesus' føller vil Beefysauce give dig et tip om dagen til, hvordan du kan gøre din december mere hiphop.

I dag skal det handle om #Metoo - noget du helt sikkert kommer til at snakke om til julefrokosten!
                                 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpZE6HJ3fAPk_u-fs4gojEouQiFvDlYrpFEnyeFTs16Tnv75uk
(Det er måske ikke det mest lolleren billede af Too $hort, men hvis I kun kender ham fra back in the day, så er det rimelig vigtigt at vide, at dude altså har fået nye pløkker, og derfor ser lidt anderledes ud)

Men gider du have et almindeligt normcore perspektiv på det? ej vel? Du skal da have hiphopperspektivet!!! Selvfølgelig er alt ikke rosenrødt i kulturen heller, men hvis man skal fokusere på det positive, så har rapperen Too $hort faktisk sagt det mest real og sande, man kan sige i hele diskussionen:
                            Put your dick away, fellas

På den måde kan du også hurtigt lukke diskussionen ned, hvis du hellere vil snakke om noget andet (som eksempel hiphophistorien du lærte på bloggen i går)
Too $hort - long time no see - men det er fedt, at han lige tager stilling til sagerne. Han siger også, at han er nede med, hvis damerne får lov til at styre sagerne i verden lidt mere nu, det er ligesom deres tur. Han synes, alle skal lade ladies køre shotgun i alle livets aspekter - også in da bedroom. Vi er enige nok, godt sagt $hort.
Lad os nyde et par numre fra fyren (hvis I lige har snakket #Metoo, så skal du nok ikke spille "i'm a player" først, men det er et grineren nummer):Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar