onsdag den 6. december 2017

Hiphop julekalender: 6. december: Underholdning for hele familien!

                                                 https://www.billboard.com/files/styles/900_wide/public/media/santa-christmas-snoop-dogg-600.jpg
Så blev det sjette december, så skal du kun sove 18 gange før, du får noget, du ikke har brug for/ noget din søster på dagpenge har lavet (*host host pas på Dj Sauces brødre) eller noget mega fedt fra din hiphop-homie.

Indtil Dr. Jesus' føller vil Beefysauce give dig et tip om dagen til, hvordan du kan gøre din december mere hiphop.

I dag skal det handle om good, clean family fun. Og er det ikke bare max i julens ånd? JÅ DET ER!

                                 http://www.dagensdeler.dk/wp-content/uploads/Snurre-Snup-S%C3%B8ndagsklub.jpg

Selvom hiphop får skæld ud for at være farligt og alt muligt, så var det i Beefysauces spæde ungdom faktisk noget, man hørte og så i flimmeren søndag morgen på TV2.

Snurre Snups Søndagsklub fyrede nemlig op for liveoptrædener søndag morgen, og en del hiphoppere har været på besøg. Desværre ligger ikke alt i verden på youtube, men vi har da fundet et par:

Jokeren var forbi uden resten af den Den Gale Pose og smed to numre fra "Mod Rov": "Jeg har en drøm" og "5 svin"


💓 På dupperne med Bubberne 💓

Et af Sauces yndlingsgrupper Klart Dér har også været forbi Bubbers club, og spyttet et nummer. Drengene fortæller i starten lidt om hiphop, men hvis du bare vil have musikken, så spol til 4:35. Men hvis du ser det fra starten bliver du lidt klogere + du vil forstå, hvorfor drenge fra Næver og omegn er i så høj kurs (pst! det er fordi, de er så søde, dejlige og hiphop-agtige på den ægte måde):


Som bonus får I lige et interview, som Sauce har ledt efter i flere år! "Fjernsyn med Sara og Peter" kørte på TV2 også. De to fyre Totte og -- laver et lir interview med Malk De Koijn, hvor de laver mad, snakker (om) lort og smoker den op. Se det her, og får svar på "om Malk De Koijn bare er sådan nogen fattigrøve" og om lort er en ven for livet.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar