onsdag den 15. marts 2017

Inspiration til aftensmaden kh. HiphopYo homies! Det er onsdag, og det er som bekendt den mest stenede aftensmadsdag i ugen (det er jo hverken taco-tuesday eller Dolmio-torsdag). Men fortvivl ej, Beefysauce hjælper jer med inspiration, så I kan få noget godt i maven, og samtidig få lidt mums i fjæset og ørene:

Hvis du lige er flyttet hjemmefra og laver den frække "morgenmad til aftensmad":
LL Cool J slikker sig altid sygt meget om munden (se selv her!), og Beefysauce kan her EXCLUSIVELY fortælle hvorfor: Det er fordi han elsker morgenmad og hele tiden tænker på det - Hør bare her på "Milky Cereal" fra 1990:

Hvis du kører den ægte amerikanske stil / Bor omkring Rødovre, hvor der er en KFC:
Nas er i 2008 teamet up med Busta Rhymes (HOLLA!) på nummeret "Fried Chicken", der handler om kylling/det amerikanske samfund/damer/om at være lir - så er alle parametre vist dækket:

Hvis du har forhøjet kolesteroltal og en fly bedstemor som altid fyrer op for den fede gryde:
A Tribe Called Quest lavede i 1990 nummeret "Ham 'n' Eggs", der handler om alt muligt lækkert mad, som de digger - kylling, slik, abrikoser, grøntsager, men vigtigst af alt: De spiser sgu ikke skinke og æg, for det er ikke godt for kolesteroltallet. Bop hoved til nummeret og bliv klogere på, hvordan man fråder som en flypige og en b-dreng:

Hvis du (li'som os) fucking elsker lasagne:
Sidste tip til aftensmåltidet kommer fra Nævers egen Trepak, som siger det, vi alle sammen inderst inde tænker - nemlig at børneret #1 lasagne er en evergreen. Nu - datid - lasagnetid - altid, som der stod i Sauces poesibog:


Vi håber I får noget af æde homies og homettes!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar