torsdag den 30. marts 2017

HipHop-film vi godt gad at se!

Ønsker for 2017 - det kan nåes endnu Hollywood!!!
(indlægget er skrevet af vores brother from our own mother NickNack)

Det er ingen hemmelighed, at Beefysauce elsker film - altså hiphop-film. Sidst fik vi Straight Outta Compton, som var dope nok. Men vi vil altså have flere! Så Hollywood; lav lige de her film i 2017!

The Game Da Movie
Opvokset i ghettoen, dealede på gaden for at få råd til skolebøger og skudt fem gange. Ja, det undrer os virkelig, at Hollywood endnu ikke har fået øjnene op for The Games liv og lavet en film om det. Specielt når man tænker på den oplagte 2'er: Bruddet med G-unit.


Tha Real President of Haiti
Det så wack! Så snart noget foregår uden for Guds eget land, gider Hollywood ikke beskæftige sig med det. Her har vi ellers den klassiske politiskefortælling om manden mod systemet, nemlig Wyclef Jeans kamp for at blive Haitis præsident.


Da tough choice
Som så mange andre rappere og andre mennesker har Sean Paul også stået overfor en skillevej – vandpolo eller rap? Vi ved alle, hvad han valgte, og vi ved alle, at han valgte rigtigt. Men vi ved ikke, hvad der fik Sean Paul til at smide de jamaicanske landsholdsbadebukser. Hollywood, lav nu den film!


Bros before hoes - Tha Hip hop DnA
Få ved det, men Snoop Dogg og Nate Dogg (R.I.P) var faktisk fætre 4 real. Og ikke nok med det, så er de vokset op sammen med Warren G, der er stedbror til Dr. Dre. Men hvad kommer først – bros eller hoes? Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til det helt store familiedrama proppet med hoes, niggaz, guns, cars og rhymes.  


Da Mistake – Heaven I Need A Hug
Ingen er ufejlbarlige – heller ikke R. Kelly. Vi kender alle sammen historien med alt for unge piger,
men har vi set den på det store lærred? Ikke endnu! En klassisk hollywoodfortælling, om manden der gennemgår sit livs krise, men kommer stærkere ud på den anden sidde. R. Kelly er helt sikkert med på ideen og vil hjælpe med manus, instruktion og nyt soundtrack.

Vi håber, at Hollywood læser med!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar