onsdag den 8. marts 2017

Happy kampdag ladies!!!

Så blev det international kampdag, og Sauce fejrer det ved at nægte at gå ud i køkkenet, og Bøffen fejrer det ved at gå på arbejde og inkassere en ligeløn.

Der er sket en del, siden vi sidst opdaterede, men today handler det om noget andet: Nemlig vores medsøstre, femmecees, ladyrappers, kald dem hvad I vil - også gerne bare rappere.

Der er kommet en del nye damer på vores playlister, og i anledningen af kampdagen brækker vi en af vores nye favoritter ned for jer. Hold fast på pat og diller, den her dame er hård:


Nitty Scott, MC
Nitty Scott er en sej flyvepige fra USA, som har en mama fra Puerto Rico - hun er, som hun selv siger "en hot ass afro latina" - og vi er max enige. Hvis der er noget Dj Sauce har en fed fidus for, så er det sgu bare damer, der udtaler "damn daddy" som "Zaym Zaddy" (det kan I høre i No Pantys nummer "Shots"). Hun har tidligere udgivet soloting bl.a. et par mixtapes og hendes solide debutalbum "Art of Chill" fra 2014, men det vi virkelig tripper over for tiden, er hendes samarbejde med Bodega Bamz og Joell Ortiz, som er de to andre homies i supergruppen No Panty. De rocker den lækre latinostil (tænk Big Pun, den gode version af J.Lo og drinks med lime i), ser voldfly ud og har det lir, mens de laver det. Ikke mindst Nitty Scott som ikke reduceres til en omkvædsdulle, men spytter på lige fod med de andre homies. 

Hun bliver tit spurgt om, hvordan det er at være en lækker dam' blandt alle de horny hiphoppere, og det synes hun egentlig er fint nok. Hun får bare nedtur, når de tror, hun rapper dårligt, fordi hun er flot (Beefysaue siger bare: "Mega relate").Giv "Hola" et lyt og kig herunder, det er fedt, man ka' høre det til en fest og så vil vildt godt bolle lidt med alle i videoen:Som de glade givere vi er, får I lige et ekstra bonusinterview med Nitty alene. Hun er bare dejlig (hvis I går op i den slags, så tjek lige hvor mange sjollere i kommentarfeltet, der kun snakker om hendes store madder og er ligeglade med alt andet):

 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar