onsdag den 19. april 2017

Hiphop til en hård tid: 3 numre der gør os happyBeefysauce hører meget hiphop for tiden. Vi går nemlig igennem en hård tid. Vi er på læsesalen fra 9-21, og glæder os for sygt til vi skal drikke bajere igen(29. april comin' up).

Men vi tænker andre også er igennem en hård tid nogle gange og derfor bringer vi til jer hiphoppen, der får os igennem svære tider(eller i hvert fald denne svære tid).

Første nummer er det her: Latinoen Fat Joe (ej at forveksle med Big Pun, der døde af overvægt - det er de to på billedet) er tilbage i storform og vi elsker hans nye nummer. Det gir os fed energi.Sauce har os en svær tid. Hun undersøger hvad det vil sige at være flink på internettet, og hun har i den grad brug for hiphoppen til at knække koden. 

Særligt er hun hoppet på en af gfunkens faderfigurer nemlig Rah Band til at støtte hende i en svær tid: "Jeg boogier rundt i lejligheden og mit krop laver mooves, som jeg slet ikke vidste, at jeg havde. Det 
sætter sig bare i kroppen!"

  

Og hvis der er noget, man kan glemme i en svær tid, så er det at være lidt horny. Og der er J. Cole altså god. Videoen kan i den grad også få os til at glemme virkeligheden, da den handler om to cute hunde, der skal på date.

 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar