fredag den 1. juli 2016

Fredag på Roskilde - sådan her kommer det til at gå ned


Y'all det fredag og helt ærligt air max 95-skoen ser fly ud, men hold kæft det jo ingen vandresko. Og derfor er fødderne altså lidt trætte i det i dag. Men der er jo ingen kære motha, så  vi er allerede i gagn igen - for hey det fredag, og sådan her kommer det til at gå ned!

1. Vi starter ud med Anderson.Paak.

2. Mens hiphop-par nummer one love de rocker til Anderson.Paak, så kommer MC Clean og Bøffy nok til at købe kaffe nummer tre, mens de lige tjekker Sivas ud på Arena.

3. Efter Anderson.Paak skal Bøffen lige op og sige hej til Jacob Bellens, han er jo også en stor hiphop-lover, hvilket man måske kan høre i de tighte beats, som særligt I Got You On Tape har mange af. Beefy håber meget på, at han spiller nogen af dem - så Bellens hvis du læser det her så ved du besked.

4. Herefter daffer vi ned i lejren (Silent & Clean seføli) og så henter vi vores kolde rosé i vores Cool-Box (Vi ik sponsoreret for at skrive det her).

5. Efter to glas rosé er det tid til beefys daglige middags lur på 30-40 minutter.


6. Og så er det ved at være aften og man skal igen til dagens store dilemma: Skal vi tage regnjakken med op på pladsen eller ej? Man skal selvfølgelig bare altid tage den med.

7.  I går var vi på Gringobar to gange og vi kom til at fryse så meget, at vi måtte varme os ved en irish coffee. En fejl, som vi ikke har tænkt os at gentage igen. Ligesom vi heller ikke kommer til at spise flere ranch-burgere fra Kristinedal ved Arena. 

8. Vi har i hvert fald også tænkt os ikke at sende flere snapchats til vores homie MC Earl, som sidder hjemme på Østerbro med gallopperende fomo.Men vi kan ikke love, at det lykkes. 

9. Ellers har vi bare tænkt os at have det godt og forsøge at komme i pitten til så mange koncerter som muligt.

10. Peace.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar