fredag den 1. juli 2016

Beefysauce på Roskilde: Lejr, Birdy nam nam og LolZ

I går var det (næsten) torsdag og det var lækkert. Der blev chillet max i lejren, så House of Pain ramte vi ikke lige, men det gør vist ikke så meget - bortset fra at vi gerne ville have ser Evidence som var lidt med.
Vi ramte blood orange, som var lir - sket var funky, gode sange og han så cute ud (han er jo åbenbart sådan en form for sexguru, som kan give tips til ALT, der har med dillere og damedele at gøre, tjek internettet for hans snakke med Slutever)
Maxklemore blev underprioriteret til fordel for en kande frossen drank i bedste Crazy Daisy stil og så stod den på Birdy Nam Nam. 
Og altså, det gjorde os lidt sad.. Altså ikke sådan rigtigt, men vi havde bare regnet med en mesterclass i mixing, krabben, fiskekutteren og alle de andre djdiscipliner... Og det kom der ikke, men derimod var set et House og technosæt, der var godt og følte crowden, men det var sgu bare ærgerligt, at der ikke var mere hiphop og scratch, FOR VI EEEEEEELSKER SCRATCH!

Men vi var sgu happy alligevel og sluttede dagen af med Ghost, som var en form for slipknot for mor og far - og var sgu bare LolZ. På vej hjem, så vi en omgang snav, som så dejlig, men også lidt farlig ud (altså der er to inde i plastikposen og de voldsnaver mmmmm)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar