fredag den 1. juli 2016

Freddie Gibbs og hans afløser: en hiphophamburgerhelper

Freddie Gibbs kommer som bekendt ikke på Roskilde i år, og grunden til det, er problemer med Tha Law: Han er anklaget for at have voldtaget en kvinde i Østrig (han er ikke sigtet for noget endnu) men efter at være blevet bøffet i Frankrig, hvor han spillede, er han nu blevet udleveret til Østrig, hvor han venter på at finde ud af, hvad der skal ske.
Nu har han valgt at appellere sin udlevering og jah.. Det er sådan landet ligger nu.
MEEEEEN der er jo blevet offentliggjort en erstatning for Freddie, og det er en god gammel Roskilde kending, nemlig Immortal Technique!


Han har spillet på Roskilde nogle gange, og mange vil nok huske hans brag af en koncert i 2006, og hvis I ikke var der, så nap hans næste show på l’rdag kl. 00.00 – vi garanterer dig en god gå-hjemmer!


Vi brækker lige Immortal Technique ned for dig, hvis du ikke kender ham:
Han er fra Peru i virkeligheden og født på et militærhospital, men hoppede til USA med sine forældre og er opvokset i Harlem i New York. Han har altid været god til at freestyle og han interesserer sig meget for social ulighed, social uretfærdighed og politik. Man kan vel kalde ham en form for hiphoppens Jeppe Aakjær – den sociale indignation er i hvert fald den samme.


Alle er enige om at da boy got skillz, så han har arbejdet sammen med store kanoner som Mos Def, KRS-One og Chuck D og producerwise er Immortal selv bagmand en gang i mellem, når han ikke hiver nogle homies ind (MEGA FUN FACT: En dude der hedder Danja Mowf har (produceret nogle af hans tracks, og det er ham der (har produceret og) snakker med den sådan lidt klamme dybe stemme på Britney Spears’ ”Gimme More” nummer – talk about a winner, det track er for bangin!)


Så ja, vi ses til Immortal Technique på lørdag, det bliver sprødt som mors hjemmebagte rugbrød!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar