fredag den 27. maj 2016

Ugens hiphop-news: Pløkkeri til T.I. koncert og hiphoppens dårlige ry #4217582u

Onsdag aften skulle T.I. have spillet koncert i New York. Han nåede dog aldrig på scenen, for der udbrød skuderi, som førte til at 1 døde og 3 ligger på sygehuset og er sårede.Først var det ikke til at finde ud af, hvad der var up and down i det hele, men nu begynder der så småt at komme videoer dryssende, der hvad viser, hvad der gik ned.
En upcoming rapper som hedder Troy Ave menes at have smuttet ind, og bare begyndt at pløkke rundt. Midt i det hele har sjolleren vist også skudt sig selv i benet?! Indtil videre er han sigtet for forsøg på manddrab og for at være i besiddelse af ulovlige guns.

 Her er T.I. og Troy Ave samme i en anden sammenhæng

Grunden til skyderiet menes at være Troy Aves beef med en anden rapper - Maino - som lige havde optrådt.

Her på BeefySauce får vi altid mega nedtur, når der er nogen, som kommer til skade. Når det så sker i hiphopsammenhænge, bliver vi ekstra sad, for det er sgu ikke det rap og hiphop handler om. Ligesom alle guitarister ikke er heroinjunkies, og alle popstjerner ikke er xanax-vrag, der klipper sig skaldede, så er det langt fra alle rappere og hiphoppere, som laver ballade. Men medierne og nogle gamle røvhuller vil altid gerne have det til at være tilfældet: Se eks. New Yorks politichef Bill Bratton, som er gået ud og har sagt at rappere er "basically thugs" - vi kan da sagtens tage en tur i vores forældres Toyota 123 og høre lidt gangbanger musik og lave pistollyde, men for fanden, det er jo bare musik og for os handler det hele om at groove og om love <3


For os er hiphop en kultur fuld af love, respekt og good times (se bare lige den flyver her, den er sgu da skøn!) - og vi giver buksevand til alle dem, som prøver at tilsværte det ry! Peace out!


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar