mandag den 9. maj 2016

Vinder af Wiki + Sporting Life-koncertbilletter fundet!

Yoyo så er vinderen af konkurrencen fundet!

Vinderen blev Sigurd, som smed disse inspirerende linjer op omkring hvad, man skal lave, når man er færdig med at gå i skole FOR LIFE!:

"I er på en båd, den har jacuzzi. I er i juccuzzien omringet a dejligdamer med kæmpe kasser. I har jeres universitetsdiplom hængende i en guldkæde.
Tænd en fed blunt, sip lidt lean, tager en streg på et par dejlige bryster. Lav en snapchat. Vær sikker
på alle på facebook ved hvor meget i bowler. Kast penge i luften. Ha fede sneaks på. Bliv hentet af en helikopter. Flyv til christiansborg, land på toppen. Band lidt. band lidt mere. Gå på toilettet, pis pga champagne. Få nogen til at tørre dig. Gå ud på gaden.Stjæl en øl, pga du ikke længere får SU. Råb lidt af ingenting, gerne uden ord. Få fat i en cykel. Fald på cykel. Band. Drik mere. Gå alene rundt. Knæk dig, giv din ven skylden. Kom op og slås, bitch ud. Drik, band, fald ind i en busk. Spis en Durum, drik faxe kondi. Ring til din mor og få hende til at hente dig."


Koncerten i aften kan I stadig nå, hvis I ikke scorede billetkassen ligesom Sigurd: 90 danske dollars er det eneste I skal smide for at få Wiki og Sporting Life fra Ratking OG så er der sgu smidt endnu en dude in tha mix, nemlig Black Mack som er en rimelig sej producer fra London (tjek det her interview ud med duden, han lyder herre sød!)

Loppen kl. 20.30 går det ned. Med mindre I er ude og fyre den af ligesom Sigurd beskrev, så er der ingen undskyld for ikke at showe up og give den op!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar