søndag den 26. juni 2016

Skate-konferencier Lars Virkli guider til dagene på skate: Det må du ik' gå glip afSå er Roskilde sgu i gang! Og derfor har Beefysauce-bloggen har spurgt Lars Virkli, der er konferencier på Skate-scenen, om han ikke vil hjælpe med at plukke nogle ting ud af programmet på skatescenen i opvarmningsdagene, som man ikke må gå glip af!

Og her er hans guide til opvarmningsdagene!


Yo Lars! Hvilken skateoplevelse, vil man ikke gå glip af?

Man må ikke gå glip af kørestolsshowet søndag! Sindssyge tricks i kørestol med fart på. Det er ikke decideret skate, men foregår på streetarealet i Street City søndag kl. 17.15. 

Hvilken party må man ikke gå glip af? 

Man vil helt sikkert ikke gå glip af de 3 danseworkshops, der er i løbet af opvarmningsdagene. Der er både en workshop, hvor du kan lære de nyeste trin og også den vildeste dansebattle på hele festivalen. Alle kan deltage, og der er alt fra professionelle dansere til drenge i leopardkostume, der dyster. Kom ned på arealet søndag - tirsdag kl. 18.00 og vær med. Det er også tilladt bare at kigge på. Tilmeldinger foregår hernede.

Og hvilken koncert vil man ikke gå glip af?

Man vil ikke gå glip af KHALAZER tirsdag aften. Musikken starter fra kl. 20 og hele aftenen er spækket med nogle rigtig vilde navne udover KHALAZER. 

Hvilke koncerter vil du selv ik gå glip af når musikdagene starter? 

 Jeg vil helt sikkert ikke gå glip af Slayer, Action Bronson og Ivan Ave!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar