tirsdag den 5. april 2016

Ugens hiphop-news: Big Sean, Jhene Aiko og noget dope-ass musik

Kan I huske dengang Dj Sauce og Big Sean hang ud? Okay, måske har vi glemt at fortælle det, men Sauce interviewede ham engang og smed en pakke lakridspiber hans vej, og han kvitterede med high fives og et billede, hvor han peger på Sovsen sovsekander...

Men udover at være shorties begge to, så har Sauce og Sean noget andet tilfælles: De digger begge en megasej dame, som hedder Jhene Aiko.

Først og fremmest: Jhene Aiko Efuru Chilombo. Hendes crazy navn er faktisk hendes rigtige navn, det er bare fordi hun kommer fra næsten alle lande i verden (hendes familie har rødder i Afrika, Japan, Spanien, Den Dominikanske Republik, Tyskland, Frankrig, Israel og fra nordamerikanske indianere).
Hun ser mega fly ud, synger rimelig dejligt, og er vild med hiphopbeats og r'n'b - det sidste er klart den genre, hun bor i.


Dj Sauces vinterbanger har faktisk været hendes jam "The Pressure", som handler IKKE handler om at være sittin' on da toilet, men derimod om det pres der kan være på en i et forhold, men også bare i livet generelt, og til at præstere (og når både sovsen og bøffen skriver speciale, tror jeg da godt liiiige at vi kan smide et AMEN TO THAT. Tjek den ud herunder, den er volderfed, homegirl can saaaaaaaang!:


         

Hun har hun hooket up med Big Sean, som hun har lavet lidt omkvædsarbejde for før, og lavet en EP, hvor de kalder sig Twenty88. De har lige smidt EP'en ud på Tidal her 1. april (og bare vent, vi skal nok lave et Tidal-er-lort-indlæg snart) og vi digger det ret meget. Hvis I nu glemmer lidt, at Big Sean ok meget lyder som en blanding af Kanye og Drake, så er nummeret faktisk virkelig straight up fedt. JhenE synger for lækkert og beatet er rart -der er sådan noget neo soul Frank Ocean over det, men også bare noget indie hiphop (jeg kan ikke lade være med at tænke på Pharcyde generelt og især The Joint med BEP, når jeg hører det). Men ja, det er faktisk bare rigtig fedt albummet.

Tjek første single ud: Selfish, her er den live, og det er et dope ass nummer. Og hvis I siger: "Det er sgu da bare Rihanna og Drake om og om igen", så siger vi bare: "Nå.... men det er det altså ikke."

         

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar