tirsdag den 5. april 2016

Beefysauce er helt klar til Roskildes musikprogram: Her er vores gæt og ønsker


I morgen kl. 8.00(choktilstandstidligt) offentliggør Roskilde Festival de sidste over 100 navne til det endelige musikprogram.

Her på Beefysauce er vi selvfølgelig super spændte på, hvilke musikere vi skal høre i år.

Indtil videre er Wiz Khalifa, Action Bronson, Vince Staples, S!ivas og Freddie Gibbs nogle af de allerede offentliggjorte hiphop-navne på musikprogrammet!

Øhm... Vi nægter altså at kalde Macklemore for hiphop, vi vil nærmere kalde dem et guilty pleasure-band eller radio-rap i den ende, hvor man aldrig ville offentliggøre det på eksempelvis en blog, hvis man af og til alligevel tillod sig at sætte en af deres sange på f.eks. i fitness-centeret.

Vi kommer selvfølgelig til at lave indgående guides til programmet her på siden.


Men som altid vil vi da gerne lige ønske og prøve at gætte på, hvilke hiphop-acts, der muligvis kunne befinde sig blandt de nye offentliggjorte navne.

Det er jo altid lidt en svær størrelse med de her gæt - så hey forgive os lige, hvis disse gæt er helt hen i skoven!

Beefysauces gæt, håb og drømme
 • Run The Jewels: Spiller i London d. 15.-16.juli. Spiller næsten altid på Roskilde....... hehe.
 • A$ap Rocky spiller på Coachella i år, og vi husker selv koncerten i 2012 som en mega skøn koncert! Han har også lige udgivet nyt album. 
 • Pusha T udgav et nyt album i slutningen af 2015 og spillede på Roskilde i 2014 til en koncert, som mange var sygt glade for! Til gengæld spiller han også i Vega d. 30. april, så der er både argumenter for og imod. 
 • Dr Dre: Okay vi elsker jo bare Dre, så det her er nok mere håb end realisme. Men vi ville nok græde lidt af glæde, hvis han blev offentliggjort på plakaten. Særligt hvis han fx spillede The Chronic fra start til slut.
 • Ice Cube: Vi elsker ham, men vi tror desværre ik, han kommer på roskilde - så det her er bare en dream. 
 • Kendrick Lamar er på turné i Europa i juli - han laver umiddelbart ik' noget, når der er Roskilde... Vi ved godt, at han spillede på roskilde sidste år, men vi drømmer da lidt om, at han spiller igen i år..... (nok mest beefy). Damon Albarn har da også spillet to år i træk?
 • Joey Bada$$ skal spille Coachella. Sidste gang han spillede på Roskilde var i 2013 - samme år som Action Bronson.
 • Rick Ross ! Ham vil vi gerne se på Roskilde. Han er i Tyskland i slutningen af juni, og udgav et nyt album i december - så han er aktuel, og han er i nærheden, og han giver nogle mega seje koncerter!
 • Vic Mensa. For: Han spiller Wireless Festival i London fra d. 6.-10. juli. Imod: Han spillede på Roskilde for kun to år siden. 
 • Jhene Aiko, som vi skrev om HER, skal på tour med Wiz Khalifa hele juli.... Og Wiz khalifa skal jo også på Roskilde, såehm?
 • Guilty Simpson har spillet på Roskilde i 2007. Vi gad virkelig godt se ham, fordi han er dope og fra Detroit, men tror måske ikke helt på at han er booket til Roskilde i år i år.
 • Angel Haze spillede tidligere i år i Pumpehuset, og hun har også spillet på Roskilde i 2013, hvor MØ spillede til hendes koncert. Så måske gæster Angel Haze MØs koncert i år? D. 6. juli spiller hun desuden i Schweiz, så hun kunne godt spille på roskilde et par dage tidligere?
 • Iggy Azalea og The Weekend  kunne også være aktuelle bud på navne på plakaten. Imod: The Weekend har meldt afbud på Rihannas Anti-World tour, så han gider nok egentlig ikke. Iggy skylder 400.000 $ amerikanske dollars i skat, så det kan sgu godt være, at hun kommer alligevel!
 • Miguel: Der er slet ikke noget fløde på plakaten!
 • Kanye West mangler penge ! Og som vi skrev om HER, så har han ikke umiddelbart nogen planer. Men han har lige været op at skændes med Wiz Khalifa på Twitter, hvor det endte ud med at Amber Rose(begges ekslady) skrev det her til Kanye: 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar