mandag den 4. april 2016

When it walks talks and acts like it..... Beefysaucen lever!

Hahahaha Beefy og Sauce er da selvfølgelig tilbage.

Vi har overhovedet ikke tænkt os at begynde at prøve på at kede jer med historier om, hvad vi skriver speciale om, eller hvordan vores vejledermøder går, hvor mange timer vi sidder på læsesal om dagen, eller hvor meget kaf vi drikker, eller fx hvor meget i stå vores fordøjelsessystem er gået pga ineffektivitet, kaffe og alt for mange hvide boller med smør og ost.....

Vi vil selvfølgelig bare lige fortælle, at vi lever og at vores fede blog her stadig handler om følgende ting, okay:

Hiphop i hverdagen så som at hænge ud og drikke bajere med sine venner, at høre fed hiphop, ryge en spliff hvis man har lyst og ellers bare gøre præcis, hvad man har lyst til!
Det seneste halve år har vi så åbenbart ikke rigtig haft lyst til at opdatere bloggen, men vi har haft den rent ud sagt hiphop og nice alligevel - prøv selv og se her, hvad vi har lavet!

Vi har hængt en masse med vores crew. Her ses vi selvfølgelig til afslutningen på sidste års copenhagen open skate - det gik ned på refshaleøen, beefy væltede på cyklen hjem og ingen kan rigtig huske noget fra den fest, så alt var som det skulle være!

 Vi har selvfølgelig også været en tur på bakken i Beefysauce & Hangarounds mest bruge stykke tøj i mange år - nemlig spacekimonen: Cirkusrevy, bryllup, drone, party, tømmermænd og chill - spacekimonen er outfittet til en hver lejlighed!
Vi glæder os herre meget til at skulle til en masse hiphop-koncerter i løbet af foråret og sommeren og selvfølgelig nok allermest til at reportere det hele hjem her på bloggen!

Prik os på skulderen og få en sticker eller 100 når du møder os ik!Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar