torsdag den 2. juli 2015

Voxpop vol. 3: Pharrell på Orange Scene

Folk snakker rimelig meget om Pharrell, så for at det ikke bliver for langt, så gør vi som japanerne og bryder den op. Her får i nummer tre dude om ham den anden dude:Antero, 35 år, fra Spanien, men bor i Finland (say whaaaaaat)

Hvordan var det til Pharrell?
-Jeg var der ikke hele tiden, fordi jeg skulle videre til en anden koncert. Jeg er nok gået efter 20 min eller noget. Der synes jeg, at det var lidt kedeligt, for jeg kendte ikke sangene, men jeg gad egentlig også lidt godt at blive. Og desværre var lyden rimelig skod. Jeg tror, at de har fået nye højtalere, for lyden var ikke så høj, som den plejer. Jeg forventede faktisk også at kende flere sange - det gjorde jeg bare ikke.


Hvad var højdepunktet til koncerten?
-At han havde så mange fans på scenen, og at han ikke var bange for dem sådan diva-style. Han virker som en rigtig cool dude, det er jeg vild med.

Hvad var lavpunktet til koncerten?
- Det var 100 p lyden, men jeg stod også et dårligt sted, men lyden var bare ikke så god på trods af det.

Hvor mange joints (1-5) og hvor mange skod (1-5) giver du koncerten?
-Jeg giver koncerten 2 joints for den cool dude og at det virkede som om at folk lollede over det. Den får så lige smidt 4 skod i face for lyd, at jeg ikke kendte nok sange og at det ikke rigtig vækkede noget i mig (ikke engang en tiger)


1 kommentar: