torsdag den 2. juli 2015

Voxpop vol. 2: Pharell på Orange Scene

Vi fangede også lige nogle lækre damer, for at høre om de var nede med Virginias wonderkid, Pharell. De havde det rimelig sweet, men mest fordi, de var turbo stive i lækkert vejr.Line og Frederikke, 27 år.

Hvordan var det til Pharrell?
Line: Det var pisse fedt. Han var sgu bare skide sød, som et lækkert kaf'brød søndag morgen
Frederikke: Det var sgu ikke vildt dope. Han får et okay herfra. Jeg har prøvet bedre.

Hvad var højdepunktet til koncerten?
Begge: Det var bare noget vildt fedt lys. Ice og goldchains i himmelen digger vi totalt meget.

Hvad var lavpunktet til koncerten?
Frederikke: Hvis vi havde set det hele, havde jeg nok syntes, at det der tuderi var nederen. Det er sgu bare rimelig wack at tude på Orange. Det er ret anti-hip hop.
Line: Jeg ville gerne have set ham spille Happy, så jeg kunne være blevet lidt mere happy.
Begge: Det var lidt nederen at vi skulle gå før tid. Vi hørte nok kun alt det nederen musik han har lavet til sig selv.Hvor mange joints (1-5) og hvor mange skod (1-5) giver du koncerten?
Line: 4 joints, for tuderi, fest, et for alle de forskellige etniciteter på scenen og tilstedeværelse - istedet for en super duper wack hip hop koncert, hvor det bare er hele deres hood der holder deres egen block party på scenen. Han får 2 skod, for et lidt lame sceneshow og et stort fedt Adidas print på hans ass.
Frederikke: Han får 5 joints, ikke fordi det var godt, men fordi han virkede som om han virkelig godt kunne trænge til dem. Jeg kaster så også lige 3 skod i nakken på ham for et

wack sceneshow, for at begynde med sine egne nederen numre, istedet for alt det lækre, og et sidste for de der jeans. Product placement er sgu bare som en dårlig kebab, der har ligget i gymnastikposen hele dagen: klammo.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar