fredag den 3. juli 2015

Så blev det store hiphopdag!

Kære homies og homettes. Det er fredag, og Beefysauce kalder til bøn -hiphopbøn ya'll!

I dag er nemlig store hiphopdag, også selvom der kommer noget i morgen, er det i dag, os hiphophoveder får travet, hoppet og bobbet ekstra meget.

Når du skal til koncerterne, gælder det om at nappe dit mest fly hiphopkluns på. Her er lige nogle billeder til inspiration:

Det her viser at alt, der glimter kan være en halskæde. Du kan jo eksempelvis tage en gammel tundåse og putte på en snor, eller en gammel bøjet pløk. Prøv dig frem!


Det er jo voldervarmt for tiden, og guld er altså bare ret varmt at gå med. Du kan vælge samme model som den her dude, og bare tage dine mindste trusser på med en røvstor guldkæde.

Hvis du har været en tur hos samaritterne fordi du fik en mega finger i øjet til en koncert i går, kan det  sagtens gøres hiphop; bare bøf lidt kæde fra et hegn og bøj en ske, så har du en sej øjenklap.

Selvom det er varmt om dagen, så er det altså ret koldt om natten. Husk en trøje, og hvis du har 125497863645 kroner til overs, så bare sørg for at få den syet (eller smeder man egentlig en guldtrøje..) Ellers tager du bare en hættetrøje på, så er du også god nok.


Når du har fundet det rigtige outfit, så skal du jo til koncerter!
I dag ser dit program sådan her ud, hvis du er en rap og/eller hiphop lover:
14,00 Pede B + Dj Noize
16,00 Spektors + Nonsens
17,00 The Gaslamp Killer Experience
19,30 Kendrick Lamar
20,00 Le1f
21,00 Run The Jewels
22,00 Dj Mustard

Vi ses derude homies!!!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar