onsdag den 15. juli 2015

Din playliste for i dag -vanguard style! vol. 1.

Okay, vi er hjemme fra Roskilde og startet fuldtid på rigtige voksenjob (shiaaat mayn, kan godt forstå, man hellere vil være rapper!)Heldigvis kan du drømme dig væk til en voksenarbejdsfriweekend om lidt, når der er Vanguard Festival 31-. juli - 1. august. Det er sgu da federe end musik i Lejet homies...

Der kommer en masse Dope artister, som I ved, men måske tænker I, at I ikke kender dem ? Vi har her lidt smidt nogle af de store hits fra artister ind, så du kan øve dig lidt, så du i hvert fald kender ét nummer - resten kan du bare boppe hoved og snave til.

Dead prez har lavet det her nummer, som du helt sikkert har hørt en opvarmningsdj spille en eller anden gang. Vi forudser armbølger all over tha park:
"hiphop" med Dead Prez:

Mobb Deep er faktisk mændende bag nummeret, der har et af de mest brugte beats til MC fightnight. Hør det, I kender det totalt, og det lyder svedigt!
"Shook ones" med Mobb Deep:

M.O.P. er noget af det mest monket vi nogensinde har været til hiphopwise. De hopper rundt, og deres numre lægger også sygt op til det: Det er hiphop med understregning af HOP (husk red bulls ya'll, ya'll gonna need it!)
"Ante Up" med M.O.P.:


Hyg jer med det, udforsk det, hør det, snav til det. I får mere i morgen <3

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar