onsdag den 29. juli 2015

Din playliste for i dag -vanguard style! vol. 2.

Så er det sgu snart! På fredag går det ned i Søndermarken (godt tip: hvis I har zoo-årskort, kan I hoppe derind og pisse, når bølgerne går højt i lokumskøen!)


Her får I lige flere numre I kan øve jer på, så I kan stå og skrige teksten, mens I imponerer alle hiphophovederne i nærheden:

Sugar Hill Gang kommer, og det bliver sgu rimelig crazy! Hvis I er ligesom os (altså nogle golden era lovers) så har I været til nogle koncerter med nogle gange giganter, der bare ligesom.. er faldet af på den (Vi husker for eksempel en Nice & Smooth koncert på Rust, hvor fyrene virkede lidt gamle og rustne, og det på trods af, at Sauce sang sammen med dem, og begge os smokin' hot chicks var oppe og danse på scenen!) Det er altid lidt følsomt at se gamle helte optræde, og så især når de faktisk ER gamle. Men vi glæder os, og det skal DU også gøre.


Tænker du: "Hvem helvede er det nu, de er? Kender jeg noget?" Så tænker vi bare: "LÆS NOGET DAMN MERE BEEFYSAUCE HOMIE! DET ER DEM, DER STARTEDE MAINSTREAM HIPHOP MAYN!"

Det er nemlig Sugar Hill Gang, der har lavet perlen her: Rapper Delight:

Og nu vi snakker om good old times, så kommer der også nogle andre gutter, nemlig Grandmaster's Furious Five med Melle Mell (ikke at forveksle med Meek Mill!)! Og hvis du tænker: "hva faaaaan er'ed?!" så siger vi "ejejejejejej sjoller, det er sgu da The message!"
Men okay, vi er med på, at det kan være svært at holde styr på, det er jo som en jungle sommetider...

Grandmaster Flash & The Furious Five "The Message"

Den sidste I får, kender I sgu nok godt, i hvert fald, hvis I er over 8 år gamle -no hattin on youngstas, det er bare facts. Biksok (Røgsystem) kommer, og de er sgu altid et røgsystem for os - det var blandt andet til en koncert med dem på Kngs. Nytorv at Dj Sauce så en joint på 46 cm.!, så røg er røg, Biksok er Røgsystem. De kommer, og vi så dem på Rosseren, hvor de gav den godt op. Vores yndlingskiks med dem er dog stadig efter alle disse år det her:

Bikstok Røgsystem: "Dukkemand"

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar