tirsdag den 30. juni 2015

Roskildeservice: Det skal I pak'


Vi ved, at der er nogle af vores homies og homettes, der først kommer på Roskilde nu her, for at holde sig lidt mere fresh and clean. Det er totalt cool, og det er også federe at være klar parat præventionspræperat end at være træt.

Til jer late comers har vi her en lille pakkeguide, som I kan tjekke ud, og krydse af:

Først og fremmest: Husk en trofast homie ala Mc Clean:
De kan redde dig fra en klam toiletsnaver, give en bajer, hente morgenkaffe, sige funny ting (eks. sagde Head Oh Pee i går "Hapsdog" i ramme alvor - dat some old school shiiiat) og så er gode venner bare herrehiphop - Tænk bare på Eminem og D12, det lignede da at de lollede okay meget.Husk din iPhone:
Så kan få alle de lækre tøser og drenges telefonnumre, eller måske bede dem om et billede, hvor de ser hiphop ud, eller hvor I snaver (det er et sygt godt trick til at få booty!!)
Er du moderne, kan du jo også prøve at tænde for din Tinderapp, og se hvem der bidder på (husk lige på, at appen laver en 2 km. fejlberegning i afstand, så du ikke kommer til at gå ind i det forkerte telt).
Husk noget crazy täj:
Til ære for Nicki Minaj, så vil vi bare anbefale, at du bøffer al din 8-årige lillesøsters anime-tøj og giver los. Det er festival, og man må godt få en griner på over sig selv engang imellem. Ps. selvom det ikke regner, kan man godt sporte gummistøvler åbenbart...

Husk dine moneyz, mayn!:
Hapsdogs, bajere, sovepose, kondomer, en bil, kostskoleophold, en guldkæde.. Alle de her ting kan man käbe for penge, så de er vildt fede at have med. Det kan da være, at nogen af tingene er udsolgt, nu hvor du kommer lidt sent, men bajere og kondomer er i hvertfald på lager i massevis på festivallen. Ps. Fuck Mobilepay. Pps: Fuck engelsk tastatur og copy/paste, der tager baggrundsfarve med.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar