fredag den 23. januar 2015

Y'all Marvelous Mosell spiller op til fest! Vil du med, ska' du skynde dig!


Fyren på billedet hedder Marvelous Mosell, og 1. april spiller han op til en lir fest sammen med Tue Track og DJ Static i Pumpehuset. Billetterne skulle efter sigende ryge af sted, så man skal nok til at finde Dankortet op af baglommen og taste tallene ind her, hvis man vil med!

Vi kan garantere, at det bliver mega dope! Vi så ham nemlig på Vanguard forrige år, og teltet var varmt og stemningen ditto! Billetten til koncerten koster i øvrigt kun 150kr!

Beefysauce er rimelig vilde med Marvelous Mosell. Sauce spillede nummeret 'Robin Rubin" i foråret for Beefy for, hvad der nok er to eller tre år siden. Og vi vidste med det samme, at det var for fedt! Siden har Sauce købt fem versioner af 'Katastrofal Ravage'-EPen. Mindre ku ik' gøre det!


Vi kan li' Mosells lirede og old school stil. Og så er han en skøn storyteller mc, der kører den sampelbaserede stil. Og ja, ikke mindst, så vrikker hans hofte som en drøm i satin-sættene, og hvorfor er der ikke flere mænd, der går i satin? Just do it! Vi faktisk nogen, der digger det! Se selv her:Sidste år lavede vi et nytårsinterview med ham. TRYK HER og læs det! Dengang var Mosell rigtig glad, fordi han havde sagt sit rengøringsjob op og ville forsøge at leve af at rappe og lave musik!

Tag lige et kig på hans katalog og øv dig på sangene, før vi ses i Pumpehuset d. 1. april! (eventet er her ). Vi glæder os mega meget.  Og hvis du ser os, så giv os en highfive eller et kram eller.. Ja, du kan også bare gå forbi, hvis det gør dig mindre forlegen!pssst. Hvis du vil ha' numrene ned på ipoden(ja, vi er nogen, der ik' er nede med streaming-tjenester), så kan du downloade en del af Mosell numre her.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar