onsdag den 28. januar 2015

Ugens hiphop-news

Okay okay, der er totalt røre i hiphopandedammen!


I kender jo Lil Wayne (og når han er god, så daymn boi, er han god!) og han er på det label, der hedder Cash Money.
Cash Money blev startet i 1991 af to brødre, hvoraf den ene kalder sig Birdman (og hvis I synes der mangler hiphop i hverdagen, så tjek lige hvad der går i biffen; Birdman! Verden hænger totalt sammen ya'll!). De startede deres label for at hjælpe folk ud i verden og for at hjælpe dem ud af fattigdom - we can dig it!

Nu er der altså mega beef mellem Lil Wayne og Birdman, og Weezy truer med at skride fra selskabet og tage Drake og Nicki Minaj med sig, og de er jo selvfølgelig de store bling ænder her.


Grunden til al ballade er, at Lil Wayne har stået for et hiphoptiltag på pladeselskabet, som hed "Young Money" og det er her de andre kommer fra også. Han må ikke længere bestemme over de artister, og hvis han ikke får lov til det igen, så skrider han bare med al hans Young Money, og så altså pladeselskabets money (fordi de andre artister Cash Money har, er ehm.... Limp Bisquit bl.a.........)

Vi synes, det er rimelig meget drama, men det er da også lidt spændende altså. Især efter det her bangin' nummer fra Nickis nyeste kiks, hvor både Drake og Lil Wayne er med, for det er sgu bare rimelig svedigt:


Vi skal nok opdaterer jer på balladen, vi følger med popkorn-style

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar