torsdag den 11. december 2014

Dejlige funky og sweet-azz hiphop-jule-christmas sange som du vil elske!


Beefysauce går jo på universitetet, og derfor går al tiden med eksamener fortiden. Rimelig bullshit, hvis du spørger os, til gengæld bliver vi kloge og gode til at kode hjemmesider. Det har jo også sine fede sider!

Til dig derude, der elsker thaaat sweet'n funky X-mas-time, så har Beefysauce samlet nogle af vores yndlingsjulesange!


I år er denne julesang med Jimmy Fallon, Mariah Carey og The Roots vores yndlingssang, som vi allerede begyndte at høre inden december begyndte.


Vidste I at Outkasts første single "Players Ball" faktisk oprindeligt havde var en Christmas-song. Det er rigtigt! Vi har selv læst det på internettet. Og så tog de alt jule-liret af, da nummeret skulle på Southernplayalistic-albummet.

Og så til R. Kelly - hvis kongen af hot og dryppende r'n'b ikke havde lavet en julesang, så ville verden seriøst være underlig - den er faktisk totalt dejlig!


Cris Brown har selvfølgelig også været i gang - og Beefy hun bliver sgu rimelig blød om hjertet, når hun hører den:Selvfølgelig har Run DMC også lavet et fly X-Mas nummer! Det er sgu bare rimelig hiphop det her - Sauce skal spille den hele juleaften!

 

Snoopy har også lavet et nummer som selvfølgelig hedder: 'Santa Claus Goes Straight To The Ghetto' og så er der selvfølgelig lidt Nate Dogg, Daz Dillinger, Bad Azz og Tray Dee på featuring.

 

Hav nu en dejlig december derude ik homies? Beefysauce vender stærkt tilbage fra den 18. december. GLÆD JER!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar