torsdag den 8. maj 2014

Paris Hilton er Number One hiphopklister


Ja, den overskrift er totalt Næverslang, så lad os lige forklare: En klister er en, der ikke rigtig tilbyder noget, men bare klistrer fast på de seje. Hvis man selv er sej og bare hænger med de seje, er man ikke en klister, men hvis man bare vil nasse på deres streetcred, så er man en straight up Klister (og det skal bare siges på godt gammelt Næver dansk: [kli,i'sta]

Paris Hilton viser sig at være en vaskeægte hiphopklister!
Nu er hun jo ikke så varm en (PARIS'er)toast mere, men de her billeder er fra da hun var ren comboy toast status (altså; den allerhøjeste status evahhhhh):

-----BEVISFØRELSE HERUNDER-----

Her hænger hun ud med 50 Cent og Puff Daddy - læg mærke til, hvordan hun virkelig klistrer til både 50 og Diddy som gamle sokker til et par våde stinke fusser

Her hænger hun med en eller anden kineser.. eller er det en indianer.. eller er det en mulat... eller er det Michael Jackson... NÅ NEJ, det er sgu da bare Lil Kim, der ser totalt weird ud. Igen, læg mærke til, at man ikke kan stikke en finger mellem de to, Dey stuck like glue!

Paris er en Klister i så høj grad her, at Amber Rose holder fat i Wiz og viser sine bryster ekstra meget - for det kan Paris ikke.

Klistertoasten er ude med riven igen her og har et fast tag i Snoopy Doopy - Fingrene væk Lady, han er vores hiphopven!

Her lader Paris som om at hun under sin veninde lidt streetcred, men hvis i ser godt efter, så har hun sin lange klisterarm rundt om Lil Wayne (man kan se det på neglelakken, og så selvfølgelig fordi vi kender hendes devious wayz)

"Ohw mr. Ludacris, you just got a new pro in yo areacode" *krizt krizt* - lyden af tape, der ikke er til at få af.

 Her holder Klister afstad, men vi tror at hun holder lidt boller på Birdman her under billedetIngen kommentarer:

Tilføj en kommentar