tirsdag den 6. maj 2014

10 ting du skal vide om den dejlige Action Bronson (inkl. tour-dato)


1. Action Bronson kommer til DK i august! Vi er totalt happy omkring det.

2. Det kommer til at gå ned den 18. august i Vega, og prisen er 250 kroner.

3. Sidste gang han var i DK var i sommeren 2013, hvor han spillede på Roskilde Festival.

4. Han udgiver nyt album i 2014! Eller det siger rygtet i hvert fald, efter han begyndte at indspille numre sidste år. Men hvor langt han er kommet med albummet, og hvornår det udkommer er et endnu ubeskrevet blad. 

5. Mens du venter på hans nye album, kan du da tage et lyt til det mixtape, som Action Bronson udgav sidste år. Det viste, at han er totalt i topform. Der er blandt andet en featuring med Kool A.D, som du kan læse om her. Og hvor kan du så hente mixtapet? Det kan du gøre lige her

6. Han er med i et nyt Vice-program, der hedder "Fuck, thats' Delicious", hvor han fortæller om sine bedste madoplevelser.7. For et par måneder siden var der en del postyr omkring ham, fordi han var vist sig som lidt af en slagsbror i et par situationer. Ikke noget alvorligt, men....

8. Han smed en dværg ned fra scenen under en koncert. Faktisk to gange. Derudover har han også smidt en fan ud over scenen til en koncert i Seattle. Og så langede han også ud efter en sikkerhedsvagt, der ville tage Action Bronsons joint (det var den sikkerhedsvagt vist selv uden om).

9. Han er tidligere kok og fra New York. Han er 30 år gammel, og hans forældre er fra Albanien. Hans rigtige navn er Arian Asllani.

10. Han har mange dejlige youtube-videoer liggende, hvor han laver mad. Her for eksempel Action Bronson-burgeren. Og han skal have sin bøf 'medium rare'. Hans instragram-profil er i den grad også et kig værd - men pas på: du bliver enten sulten eller får lyst til at smoke some.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar