fredag den 9. maj 2014

2 Chainz skal i rehab - Is DJ Sauce next 2 go??!

Have you seen this, have you heard about this ?



2 Chainz er blevet stoppet i lufthavnen med en røvfuld hostesaft og det er et big NONO for han har haft det med det formål at lave SIZURP! Det er det som bl.a. lil wayne er helt vild med, og det går ud på eks. at smide vodka i stærk hostesaft som indeholder codein, og på den måde får man det herrevildt - og ser bl.a. ting i slowmotion eller super dobbelt. Der er forskellige versioner og forskellige navne for det, Purple Drank er et af de andre kendte, og så er det også ulovligt og rimelig farligt.



Men så tænker man, okay, nu skal Chainz i rehab bare på grund af det? og svaret er ja! Der skal han så ind og glukke i en månedstid og tænke over sagerne.

Altså nu er det jo sådan at DJ Sauce har været i USA hele to gange, hvilket har relateret i en fin lille samling af den nedenstående (som 2 Chainz også er fan af!) og en blå basse, der indeholder endnu mere af tha good good, og selvom det hele er all good good, kan man da godt lige få en lille paranoia på, for her i firmaet har vi sgu ikke tid til rehab.

Når det er skrevet og sagt så husk: ACAB og pump lige det her nummer, mens du tænker på det:
Mayer Hawthorne feat. Kendrick Lamar "Crime"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar