lørdag den 10. maj 2014

Holla if ya' hear me; Nyt om Tupac-wack-musicallen


En sag vi følger tæt her på Beefysauce er jo Tupac-musicallen. Vi har tidligere(læs her) opfordret til bål, brand og underskriftindsamling. Tro det eller ej - det havde ikke rigtig nogen effekt: Musicalen bliver sat op næste måned og kommer til at hedde "Holler if ya hear me".

Der var desværre ikke noget at gøre, for det er Tupacs egen mor Afeni Shakur, der har givet musical-produceren lov til at bruge Tupacs numre. 

Beefysauce har været på rundtur på internettet og har fundet behind-the-scenes-optagelser fra forberedelserne til Broadway-musicallen. Det ser helt igennem forfærdeligt ud, lidt som vi har forudset tidligere. ADVARSEL: Man kan få det fysisk dårligt af at se denne video. Hovedrollen skal spilles af en fyr, der hedder Saul Williams, der åbenbart er skuespiller, forfatter og sanger. Han ser sådan her ud:


Som vi tidligere har fortalt er konceptet simpelthen gennemført underligt; Sangene i musicalen er Tupacs, men selve historien skal ikke handle om Tupac. Det er en anden historie. Genialt......

Vi foreslår, at man sparer pengene. Køb en masse bajere, en pose chips og en spliff og se denne version i stedet:


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar