lørdag den 1. marts 2014

Derfor er RICK ROSS the BOSS
Den 4. marts udgiver Rick Ross sit længeventede sjette studiealbum "Mastermind". I den anledning ser vi nærmere på, hvem manden egentlig er. Rick Ross er nemlig alle vegne. Har har sit eget pladeselskab Maybach Music.  Han samarbejder med Kanye, Drake, Jay Z og tusinde andre. Og som enhver ægte Don, så er han på klubben med champagne, cigarer, blunts iført pels og diamantkæder.

Nå. Lad os lige brække det ned for jer.

Rick Ross er født i Mississippi og vokset op i Florida. Han er født i 1976, hvilket må gøre ham 38 år.
Da han var yngre gik han på Albani State University, hvor han havde fået et football-scholarship.

Men hvorfor hedder han så Rick Ross, tænker I nok. Jo, han har sgu stjålet sit navn fra en fyr, der hedder Freeway Ricky Ross, der var den største crack-dealer og narkosmugler i USAs historie. Han sad i fængsel, da Rick Ross begyndte at bruge navnet. Og ja - venner er de ik' ligefrem.

Rick Ross har en beef med 50 Cent - fitty kom sgu til at kigge lidt forkert på diamant-tyksakken til et awardshow i 2008. Og det er der lavet nogle dejlige dis-tracks ud af. Og så er der også en video, hvor Fitty interviewer Tia, der er mor til en af Rick Ross' børn som et led i beefen.

Så har han også lavet pladeselskabet Maybach Music, hvor blandt andet Meek Mill og Franch Montana er signet. Selv har han udgivet seks album. Det førsteOg hvad sker der så på det nye album?

Jay Z, Lil Wayne, Young Jeezy, The Weekend er nogle af de navne, som Rick Ross har samarbejdet med på albummet. Og det er såmænd P. Diddy, der er executive producer. 

- I wanted the album to feel like the nineties. P. Diddy is a visionary.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar