torsdag den 20. februar 2014

Så snakker vi om Nicki Minaj....IGEN!

Okay, nu er det trods alt over et år siden, at vi smed det her sure indlæg om Nicki Minaj op, så måske skal vi lige se, hvordan det går med hende - og ikke mindst, hvordan det går med forholdet mellem BeefySauce og Nicki Minaj.

Stilmæssigt er hun gået lidt væk fra klovnestilen, og det er vi da rimelig nede med!
Havde Dj Sauce den body, havde hun også vadet rundt i mavebluse, for det look er da rimelig fly!

Lyserøde lædertræningsbukser er rimelig Næstved Storcenter - på den sjældent forekomne måde! - og det gad vi altså ikke have på.

Bomberjacket og skinnyjeans er noget Beefy kan ses i til hverdag (Når hun ikke lige har businesstøj på) og den sorte sag der.... jah, sådan har vi også haft et par strømpebukser, der så ud, efter vi havde løbet i et tornekrat..

Og apropos den sorte sag, så er det det gear hun sporter i sin nye musikvideo "Lookin Ass", som har fået folk op af sæderne, bl.a. fordi hun siger "nigga" cirka en milliard gange.

 

Vi er totalt i tvivl om, hvad vi skal synes. Det er jo første gang i lang tid, at hun har rappet så godt, som hun gør på det her nummer - der er ikke noget af det der wannabe brite eller dæmon over det, og beatet er faktisk rimelig dope. Der er måske bare liiiidt for meget shåååkværdi i 'ed for os.. Men altså, det er da godt at se, at Nicki godt KAN rappe, at hun har store nips (ligesom Dj Sauce) og at hun prøver at lyde som en pige og give de mænds lidt modspil.
- Nåh ja, nummeret er kort, men også lidt kedeligt

Alt i alt, så er vi sådan mere lunkne på Nicki Minaj i år, men lady: don't phuck it uuuuup

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar