mandag den 5. august 2013

I selskab med DOOM var vi glade

Kan I se hvem vi har her? Det er selvfølgelig Hr. Metal Face him selv eller MF DOOM eller bare DOOM, som han vist optrådte som denne gang. Manden har jo lavet musik under et utal af aliaser.

Vi indrømmer, at i hvert fald én af os er relativt nye DOOM-lyttere. Men alligevel blev der spillet flere numre, som vi kendte blandt andet nummeret 'Hoe Cakes'. Der var ikke så meget bullshit og der blev bare spillet en masse fede numre. Teltet var dejligt pakket.


Han virkede rimelig happy. Især da han sagde om pladen "Mmm Food": "Buy that shit, it's raw" - og det er vi jo helt enige med ham i!

Eneste minus var måske, at vi gerne ville have set hans dejlige mavse, ligesom den ene fyr var De La Soul, der viste sin. Der blev begge Beefysauce piger altså glade, kan I tro. (Ja, vejen til vores hjerte er rimelig simpel)

Beefysauce så forresten også noget andet fedt, som vi desværre ikke har fået billeder af. Det var bandet Nicole Willis & The Soul Investigators. Det var sygt fedt, så det skal vi i hvert fald have tjekket lidt mere op på!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar