mandag den 5. august 2013

Flashback til weekenden: vores dejlige Vanguard Festival part 1

 I weekenden var vi jo på Vanguard Festival. Fredag så vi Rodriquez og Laid Back. Men generelt så vi denne dag som chill og opvarmning til lørdagen som stod i hiphoppens tegn.


Vi lagde ud med at se Ponyblod & Marvelous Mosell, hvilket var mega fedt. Bagefter tog vi en stor fadbamse og gik så op og så Pharoache Monch, der var mega veloplagt og havde den dejligste kordanser med.

Klokken 17.15 var det så tid til De La Soul. Og dét havde vi bare glædet os super meget til. Det så nogenlunde sådan her ud. Og veloplagte, det var de!

Folk var glade og veloplagte til denne koncert. Og det var De La Soul også. De brugte relativt meget tid på at gejle folk op: "The party is over here - no the party is over here...". Sådan noget brugte de nok samlet set tyve minutter på. Men fuck det - de spillede nogle dejlige numre, blandt andet selvfølgelig "Stakes is high" og "My myself and I".

Senere mødte vi også De La Soul på Vega og var heldige at få os en lille snak med dem. Mere om det i et senere indlæg!

Vi havde egentlig ikke tænkt os at høre Malk de Kojn på tæt hold. Men Beefy var lige på tisse-pot-huset, da hun ligepludselig hører tonerne til Sneglzilla, (mener jeg det var...) og så var hun bare like: "okay, det skal jeg sgu lige høre lidt af". Og det gjorde Beefysauce så! Og det var faktisk rigtig fedt, men Beefy var lidt trist over, at de ikke spillede Jernskjorten, da hun kan den næsten udenad!Fortsættelse følger!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar